Готуємо малиновий пиріг вдома: легко, просто і швидко
Від Board.News,11.09.24
Інгредієнти для малинового пирога:
Тісто:
Масло вершкове - 100 г
Цукор - 150 г
Борошно пшеничне - 300-350 г
Яйця - 2 шт.
Розпушувач - 1 ч. л.
Начинка:
Малина свіжа - 1 склянка
Заливка:
Сметана - 25% 200 г
Цукор - 150 г
Крохмаль - 1 ч. л.
Вершкове масло для змащування форми
Спосіб приготування малинового пирога:
Розм'якшене вершкове масло розтерти з цукром до білої пишної маси
Не перестаючи мішати, додати по одному яйця
Потім поступово додати просіяне і змішане з розпушувачем борошно
Замісити однорідне гладке тісто. За консистенцією – м'який пластилін
Викласти тісто в змащену маслом форму для випікання, формуючи бортики Зверху викласти в один шар малину
Якщо ви малину мили, то її потрібно добре просушити
Поки печеться пиріг, приготувати заливку
Сметану збити з цукром і крохмалем
Гарячий пиріг залити підготовленою заливкою
Дати охолонути та поставити в холодильник приблизно на 4 години для просочування
Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці
Час приготування: 40 хв.
Смачного!
Джерело
- 4 Views
-
Останні новини