Перейти до змісту

Готуємо малиновий пиріг вдома: легко, просто і швидко

Від Board.News,11.09.24


Інгредієнти для малинового пирога: Тісто: Масло вершкове - 100 г Цукор - 150 г Борошно пшеничне - 300-350 г Яйця - 2 шт. Розпушувач - 1 ч. л. Начинка: Малина свіжа - 1 склянка Заливка: Сметана - 25% 200 г Цукор - 150 г Крохмаль - 1 ч. л. Вершкове масло для змащування форми Спосіб приготування малинового пирога: Розм'якшене вершкове масло розтерти з цукром до білої пишної маси Не перестаючи мішати, додати по одному яйця Потім поступово додати просіяне і змішане з розпушувачем борошно Замісити однорідне гладке тісто. За консистенцією – м'який пластилін Викласти тісто в змащену маслом форму для випікання, формуючи бортики Зверху викласти в один шар малину Якщо ви малину мили, то її потрібно добре просушити Поки печеться пиріг, приготувати заливку Сметану збити з цукром і крохмалем Гарячий пиріг залити підготовленою заливкою Дати охолонути і поставити в холодильник приблизно на 4 години для просочування Випікати у розігрітій до 180С духовці Час приготування: 40 хв. Смачного! Джерело

Читати повністю

  • 6 Views


×
×
  • Створити...