Перейти до змісту

Що я думаю про дебати Гарріс і Трампа у США

Від Board.News,11.09.24

Кому я симпатизую, хто буде кращим для України? Що я про все це думаю? А думаю я про це все ось що. Нічого про свої симпатії та антипатії я вам не скажу. Бо вони не мають жодного значення. Бо я не є громадянином США, я не голосую. Повпливати на думку виборців Пенсильванії я також не можу. І ви не можете. Я погано розумію, яку політику щодо України буде проводити Гарріс, і ще гірше розумію політику Трампа, бо ж він сам її не розуміє. Може статися, що політика кандидата, який мені більш симпатичний, буде гірша для України, ніж політика того, який менш симпатичний. Або навпаки. А ще є сенат, від цього також залежить. І ще купа факторів. Читайте також: Дебати у США. Люди, все найважливіше у світі зараз відбувається у нас Тому ось що я думаю про американські вибори. Треба підтримувати відносини з обома партіями й бути готовими до перемоги будь-якого кандидата. Треба мати плани на будь-який випадок: підтримка нашої перемоги, підтримка війни на виснаження, підтримка заморожування війни. Треба зменшити свою залежність від зовнішньої допомоги шляхом проведення непопулярних реформ. Треба збільшити довіру до України з боку американського deep state шляхом проведення непопулярних реформ. Треба довести американцям, що ми "свої", шляхом проведення непопулярних реформ. Добре, що перелік реформ у трьох останніх пунктах збігається. Джерело Про автора. Валерій Пекар, викладач Києво-Могилянської академії Редакція не завжди поділяє думки, висловлені авторами блогів.

Читати повністю

• 8 Views

• Створити...