Перейти до змісту

Смачна заготівля на зиму - вишня у власному соку

Від Board.News,02.09.24


Інгредієнти для вишні у власному соку: Вишня - 1⅕ кг Цукор - 1 кг Палички кориці - 1 штука Інструкція приготування вишні у власному соку: Підготувати всі інгредієнти. У вишні видалити кісточки. Викласти вишню в жароміцну миску, пересипаючи її цукром. Додати паличку кориці. Поставити миску з вишнею на водяну баню. Для цього в каструлі, що підходить за розміром, закип'ятити воду, знизити вогонь до мінімального і встановити на нього ємність з вишнею. Коли ягода спустить сік, перекладаємо вишню разом із соком у стерилізовані банки.  Закатуємо їх. Зберігати потрібно вишню у власному соку в холодильнику, додавати в гарніри, соуси та десерти. Смачного! Джерело

Читати повністю

  • 5 Views


×
×
  • Створити...