Інгредієнти для вишні у власному соку:
Вишня - 1⅕ кг
Цукор - 1 кг
Палички кориці - 1 штука
Інструкція приготування вишні у власному соку:
Підготувати всі інгредієнти.
У вишні видалити кісточки.
Викласти вишню в жароміцну миску, пересипаючи її цукром.
Додати паличку кориці.
Поставити миску з вишнею на водяну баню.
Для цього в каструлі, що підходить за розміром, закип'ятити воду, знизити вогонь до мінімального і встановити на нього ємність з вишнею.
Коли ягода спустить сік, перекладаємо вишню разом із соком у стерилізовані банки.
Закатуємо їх.
Зберігати потрібно вишню у власному соку в холодильнику, додавати в гарніри, соуси та десерти.
Смачного!
Джерело
Читати повністю