Перейти до змісту

Смачна заготівля на зиму - вишня у власному соку

Від Board.News,02.09.24


Інгредієнти для вишні у власному соці: Вишня - 1⅕ кг Цукор - 1 кг Палички кориці - 1 штука Інструкція приготування вишні у власному соці: Підготувати всі інгредієнти У вишні видалити кісточки Викласти вишню в жароміцну миску, пересипаючи її цукром Додати паличку кориці Поставити миску з вишнею на водяну баню Для цього в каструлі, що підходить за розміром, закип'ятити воду, знизити вогонь до мінімального і встановити на нього ємність з вишнею Коли ягода спустить сік, перекладаємо вишню разом із соком у стерилізовані банки  Закатуємо їх Зберігати потрібно вишню у власному соку в холодильнику, додавати в гарніри, соуси та десерти. Смачного! Джерело

Читати повністю

  • 5 Views


×
×
  • Створити...