Інгредієнти для вишні у власному соці:
Вишня - 1⅕ кг
Цукор - 1 кг
Палички кориці - 1 штука
Інструкція приготування вишні у власному соці:
Підготувати всі інгредієнти
У вишні видалити кісточки
Викласти вишню в жароміцну миску, пересипаючи її цукром
Додати паличку кориці
Поставити миску з вишнею на водяну баню
Для цього в каструлі, що підходить за розміром, закип'ятити воду, знизити вогонь до мінімального і встановити на нього ємність з вишнею
Коли ягода спустить сік, перекладаємо вишню разом із соком у стерилізовані банки
Закатуємо їх
Зберігати потрібно вишню у власному соку в холодильнику, додавати в гарніри, соуси та десерти.
Смачного!
Джерело
Читати повністю