Перейти до змісту

Резніков прокоментував заяву Зеленського про "вбивство чеченців" у столиці: "ДРГ у Києві були"

Від Board.News,02.09.24

Про це він сказав в інтерв’ю "Радіо Свобода". "Що стосується, чи були ДРГ в Києві, так, вони були. Я це точно знаю як міністр оборони. І вони знищувалися нашими силами безпеки і правопорядку", - наголосив Резніков. Також він підтвердив трагічні випадки "дружнього вогню", під час яких гинули зокрема військові Нацгвардії. Водночас ексміністр підкреслив, що ворожі ДРГ не проривалися через лінії оборони ЗСУ, а були інфільтровані заздалегідь. "Мені навіть ресторатори розповідали, як за два дні до того люди не розраховувались в ресторані і казали: "нічого, нічого, через два дні ви нам будете всі винні". Тому росіяни або їх колаборанти були в Києві, це правда", - розповів Резніков. Нещодавно на форумі "Україна 2024. Незалежність" президент Володимир Зеленський заявив, нібито радник керівника ОП Олег Татаров і голова СБУ Василь Малюк брали участь у ліквідації чеченців у столиці. Резніков же не зміг ані підтвердити, ані спростувати цю інформацію.

Читати повністю

• 4 Views

• Створити...