Перейти до змісту

Готуємо албанські страви вдома. ТОП-3 рецептів

Від Board.News,02.09.24


Курка по-албанськи Інгредієнти для курки по-албанськи: Курка філе - 1 кг Сметана - 3 ст. л. Крохмаль - 3 ст. л. Яйце - 1 шт Сіль - 1 щ. перець - 1 щ. Рослинна олія - 2-3 ст. л. Кроки приготування курки по-албанськи: Куряче філе необхідно дрібно порубати Додати часник, пропущений через прес і цибулю подрібнену за допомогою блендера Додаємо спеції, крохмаль та перемішаємо Накриваємо харчовою плівкою та чекаємо близько 15-20 хв. Формуємо і випікаємо на розігрітій сковороді з олією, з кожного боку, до рум'яного кольору. М'ясо по-албанськи Інгредієнти для м'яса по-албанськи: М'якуш свинини - 500 г Яйце - 2 шт Цибуля - 2 шт Часник - 5 зуб ст.ложка сметана Зелень ст.ложка крохмалю Сіль, спеції Кроки приготування м'яса по-албанськи: М'ясо, цибулю, часник та зелень дрібно порізати У мисці змішати та додати, сметану, яйця, сіль та спеції Додати крохмаль і добре перемішати Викладати на розпечену сковороду по 1 ст.л., розподіляючи тонким шаром Обсмажити із двох сторін. Печінка по-албанськи Інгредієнти для печінки по-албанськи: 600 гр - Печінка яловича Картопля велика - 2 шт Цибуля - 1 шт Петрушка - за смаком  Паприка, перець червоний пластівцями, сіль - за смаком Олія - по мірі готування Кроки приготування печінки по-албанськи: Картоплю нарізати кубиками і обсмажити у фритюрі, до золотистої скориночки Печінку очистити від плівок нарізати на шматочки розміром як картопля, присолити і залишити на 10-15 хвилин Змішати по 1 ст л крохмаль та борошно Обваляти печінку в суміші борошна та крохмалю, швидко обсмажити до скоринки на сковороді частинами Приправити паприкою, гострим перцем до смаку Коли вся печінка обсмажена, додати готову картоплю, прогріти Викласти на гарячу печінку з картоплею порізану цибулю з петрушкою Печінка по-албанськи готова. Смачного! 

Читати повністю

  • 8 Views


×
×
  • Створити...