Готуємо албанські страви вдома. ТОП-3 рецептів
Від Board.News,02.09.24
Курка по-албанськи
Інгредієнти для курки по-албанськи:
Курка філе - 1 кг
Сметана - 3 ст. л.
Крохмаль - 3 ст. л.
Яйце - 1 шт
Сіль - 1 щ.
перець - 1 щ.
Рослинна олія - 2-3 ст. л.
Кроки приготування курки по-албанськи:
Куряче філе необхідно дрібно порубати
Додати часник, пропущений через прес і цибулю подрібнену за допомогою блендера
Додаємо спеції, крохмаль та перемішаємо
Накриваємо харчовою плівкою та чекаємо близько 15-20 хв.
Формуємо і випікаємо на розігрітій сковороді з олією, з кожного боку, до рум'яного кольору.
М'ясо по-албанськи
Інгредієнти для м'яса по-албанськи:
М'якуш свинини - 500 г
Яйце - 2 шт
Цибуля - 2 шт
Часник - 5 зуб
ст.ложка сметана
Зелень
ст.ложка крохмалю
Сіль, спеції
Кроки приготування м'яса по-албанськи:
М'ясо, цибулю, часник та зелень дрібно порізати
У мисці змішати та додати, сметану, яйця, сіль та спеції
Додати крохмаль і добре перемішати
Викладати на розпечену сковороду по 1 ст.л., розподіляючи тонким шаром Обсмажити із двох сторін.
Печінка по-албанськи
Інгредієнти для печінки по-албанськи:
600 гр - Печінка яловича
Картопля велика - 2 шт
Цибуля - 1 шт
Петрушка - за смаком
Паприка, перець червоний пластівцями, сіль - за смаком
Олія - по мірі готування
Кроки приготування печінки по-албанськи:
Картоплю нарізати кубиками і обсмажити у фритюрі, до золотистої скориночки
Печінку очистити від плівок нарізати на шматочки розміром як картопля, присолити і залишити на 10-15 хвилин
Змішати по 1 ст л крохмаль та борошно
Обваляти печінку в суміші борошна та крохмалю, швидко обсмажити до скоринки на сковороді частинами
Приправити паприкою, гострим перцем до смаку
Коли вся печінка обсмажена, додати готову картоплю, прогріти
Викласти на гарячу печінку з картоплею порізану цибулю з петрушкою
Печінка по-албанськи готова.
Смачного!
- 8 Views
-
Останні новини