Перейти до змісту

Варення з чорної смородини: готуємо вдома

Від Board.News,01.09.24


Інгредієнти для варення з чорної смородини: смородина чорна - 3000 г цукор - 1500 г Спосіб приготування варення: Ягоди промиваємо холодною водою й перебираємо. Смородину бланшируємо в окропі (2-3 хвилини). 1 кілограм ягід прокручуємо на м'ясорубці, додаємо цукор, розмішуємо та прогріваємо, помішуючи, до розчинення цукру. Додаємо решту ягід, доводимо до кипіння (але не кип'ятимо) і прогріваємо кілька хвилин на слабкому вогні. Розливаємо по стерильних банках і закриваємо кришками. Смачного!

Читати повністю

  • 5 Views


×
×
  • Створити...