Перейти до змісту

Варення з порічок (чорної смородини): готуємо вдома

Від Board.News,01.09.24


Інгредієнти для варення з порічок: смородина чорна - 3000 г цукор - 1500 г Спосіб приготування варення з порічок: Підготуємо ягоди Промиваємо їх холодною водою і перебираємо Потім смородину бланшируємо в окропі (2-3 хвилини) 1 кілограм ягід прокручуємо на м'ясорубці, додаємо цукор, розмішуємо та прогріваємо, помішуючи до розчинення цукру Додаємо інші ягоди, доводимо до кипіння (але не кип'ятимо) і прогріваємо кілька хвилин на слабкому вогні Розливаємо по стерильним банкам і закриваємо кришками. Смачного!

Читати повністю

  • 7 Views


×
×
  • Створити...