Варення з черешень: чудове на смак, корисне для організму
Від Board.News,29.08.24
Варення із черешні за три хвилини на зиму
Інгредієнти:
черешня без кісточки - 1 кг
желфікс - 1 пакет
цукор - 500 г
вершкова ваніль – 2 мл
Покроковий рецепт приготування - варення з черешень:
Видаліть кісточки із черешні
Перемішайте дві столові ложки цукру желфіксом
Висипте черешню в каструлю, в якій вам буде зручно варити варення
Додайте Желфікс із цукром до черешні
Ретельно перемішайте
Доведіть до першого кипіння на найменшому вогні
Постійно помішуючи, якщо черешня погано дає сік, додайте 50 мл води
Після першого закипання додайте цукор
Постійно помішуючи, доведіть до 2 кипіння
Після закипання додайте ваніль
Постійно помішуючи, варіть 3 хвилини на середньому вогні
Накривати та перевертати банки не потрібно
Варення зварене таким способом добре зберігається при кімнатній температурі
В міру солодке з м'яким смаком вершкової ванілі
Після повного остигання варення стає густим.
Смачного!
- 9 Views
-
Останні новини