Перейти до змісту

Кабачки на грилі: готуємо вдома

Від Board.News,08.07.24


Інгредієнти для кабачків на грилі: Кабачки - 1 шт. Оливкова олія - 1 стол. лю Перець чорний мелений (1 щіпка) - за смаком Сіль - за смаком Сметана - 2 стол.л. Часник - 2 зубч. Кріп - за смаком Покрокове приготування - кабачки на грилі: Спочатку визначтеся з тим, яка нарізка буде у кабачка Залежно від цього, купіть потрібний кабачок Якщо плануєте готувати кабачок у вигляді кружальців, використовуйте більш витягнутий і тонкий кабачок (будуть красиві кружечки, які можна за один укус покласти цілком у рот) Якщо плануєте смажити кабачки довгастої форми, навпаки, купіть товстіший кабачок, тому що на блюді він буде виглядати краще Вимийте кабачок і протріть насухо рушником Чистий кабачок наріжте на кружечки/довгасті шматки завтовшки 0,5-0,7 сантиметра Не нарізайте надто товсто овоч, він може не приготуватися всередині, але й надто тонко теж не нарізайте, тому що він може втратити форму Поставте розігріватись гриль і в цей час нарізані кабачки посоліть і поперчіть до смаку Щоб спеції краще трималися на шматочках кабачка, акуратно поплескайте по них зверху долонею чи пальцями Переверніть шматочки і повторіть процедуру із сіллю та перцем ще раз Робіть все швидко Коли гриль поверхня вже добре нагріта, змастіть її оливковою олією за допомогою силіконового пензля, викладіть кружечки/довгасті шматки та смажте Обсмажуйте кабачки з двох сторін по 2-3 хвилини до утворення гарних рум'яних смужок Так як у всіх гриль працює з різною потужністю і смажить по-різному, час приготування кабачків може відрізнятись Головне, не доводити їх до м'якого стану, кабачки виходять смачнішими при швидкому обсмажуванні Обсмажені кабачки викладіть на тарілку чи блюдо Якогось додаткового оформлення вони не вимагають, досить свіжої зелені, тому їх вже можна подавати на стіл Але я можна подавати їх разом із соусом зі сметани, часнику та дрібно нарізаного кропу, або виклавши на кожен кружечок у центр трохи сметани, дрібно нарізаного часнику та посипавши зверху кропом Спробуйте, виходить дуже смачно. Смачного!

Читати повністю

  • 7 Views


×
×
  • Створити...