Перейти до змісту

Автор "Гострих картузів" Стівен Найт підтвердив, що Кілліан Мерфі повернеться до ролі

Від Board.News,22.03.24

Про це пише Variety. Стівен Найт, сценарист, продюсер та автор гангстерського серіалу, що описує життя родини Шелбі в Бірмінгемі в 1920-ті роки, підтвердив, що виконавець головної ролі Кілліан Мерфі повернеться до своєї ролі Томаса Шелбі у повнометражному фільмі за мотивами "Гострих картузів". Зйомки кіноверсії британської кримінальної драми розпочнуться цього вересня. "Він (Кілліан Мерфі, - ред.) точно повернеться для цього (фільму, - ред.). Ми зніматимемо його у вересні", — поділився Найт. Раніше зірка "Оппенгеймера" висловлював зацікавлення до ролі у фільмі за мотивами серіалу "Гострі картузи", якщо сценарій буде "достатньо гідним". "Якщо там буде більше історії, я б із задоволенням це зробив. Але це має бути правильно. Стів Найт написав 36 годин телесеріалу, і ми були на такому високому рівні. Я дуже пишаюся цією останньою серією. Отже, було би правильно і виправдано зробити більше", - зазначив Мерфі. Мерфі назвав Стівена Найта "феноменальним письменником", тож він не сумнівається, що Найт зможе створити гарний сценарій. Найт ніколи не приховував намірів продовжити історію серіалу у фільмі. "Я точно знаю, про що йтиметься у фільмі. І я знаю, які дві історії він розповість. Що відбуватиметься після завершення останнього сезону, я хотів би показати у фільмі", - заінтригував Найт.  

Читати повністю

• 6 Views

• Створити...