Dimaxa Опубліковано 28 Липня, 2009 в 09:52 #1 Опубліковано 28 Липня, 2009 в 09:52 Продаєть мотоцикл ЯВА-350, 634 модель, 6 вольт, 1984 р/в... зроблений капремонт двигуна, 2 ремонт поршневої групи, заміна всіх прокладок двигуна, поршнева чеська, ще радянських часів, замінений колінвал на радянський з пробігом до 10000 км (сучасного "г" ставити не хотів) задертий зад, шляхом не тупого розрізу і підгину задньої частини рами, а по-людськи, нарощенням амортизаторів... задерті труби, все зварено напівавтоматом, труба цільна, ніде немає виривання вихлопу на зовні, стара труба обрізана, вставлені виточки і все гарно обварено. стан нікель на трубах на 4, натерте блищить, але є невеличкі царапини. Труби не биті, в падіннях не були. на системі запалення замінені контакти, також на чеські... перероблена під пенал, замінений бак на 12в, і встановлено пенал від 12в, з баку убрані дурацькі чорні гумки, все акуратно заварено і нарощено, получився суцільний бак, без гумок документи в порядку, техогляд правда в тому році закінчився, бо перестав їздити і техогляд не проходив, номер рами і двигуна збігаються, ЯВА стоїть на обліку в ДАІ загальний пробіг 60000, пробіг двигуна після к/р десь 100 км колір червоний гренадер, була перефарбована, документи на червоний робилася для себе продаю по причині зміни інтересів, перейшов на вело, та завів сім'ю фото не якісне, якщо хто зацікавить піду пофоткаю нормальним фотіком в якості бонусу, віддаю практично новий шлем, чавунні циліндри 2 ремонт, колесо, ну і можу дати купу запчастин, бо вони мені вже не будуть потрібні... ціна питання 700 у.о. можливий торг, всі ми люди... агрегат явно кращий за китайське г...мно і переживе ще не один китайський скутер, розхід на трасі приблизно 4-5 літрів на сотку, правда вимагає наявності водійського посвідчення... P.S. дітям, особам з нестабільною психікою, раді пантів і т.д. апарат не продам, не хочу щоб вбились і потім кусати собі лікті... зв'язок: асько 392506890 №тел. +380 шістдесят вісім 562 два нулі 25
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.