Перейти до змісту

AlexBeeline

Учасники
  • Постів

    367
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

6 Байдужий

3 Підписка

Відвідувачі профілю

5 355 переглядів профілю
  1. скоріш за все чекати оптики на районі слід на грудень - січень. Тарифи стара кому цікаво) ---> http://www.kyivstar.ua/internet/tariffs/
  2. Офіційних даних покищо немає, хоча по словам вищестоящих колег ні тарфи не поміняються ні локалка не пропаде. Про інші міста нічого не чув покищо. Якщо закладка тарифів пуста можливо в тебе тарифний план акційний? (5/10/100мб). за інше не в курсі телефонуй на тех підтримку.
  3. http://forum.beezone.info/beeline/faq/router/2526.html - подивись інструкцію на di604 там подібні прошивки, якщо не помиляюсь)) Це теж саме що спитати: як так може бути,що в одного віндовс проробив рік стабільно а в іншого - за тиждень накрився або страшно тормозить)))
  4. Кабель хай кинуть по щитках або стояках, якщо є можливість тільки по фасаду то краще самому відразу купити зовнішній, бо момент ремонту то питання часу. и услышишь: мы розетки не подключаем\маршрутизаторов не настраиваем и т.д.. Розетки підключити можем і маршрутизатор налаштувати теж - просто то питання того як добалакаєшся (іноді на халяву, іноді за пряник).
  5. В гості до Zheny@ заходив чи конектори нам постачаєш, що знаєш, що вони не лажові?
  6. Хм, а що я тобі особисто обіцяв? ЗЫ Якщо не вистачило "клепки" підійти на офіс і вирішити своє питання там - нема чого грішити на інших, на скільки памятаю ти спитав в приват чому ніхто не прийшов на що я відпові що не було наряду і підказав як ще вирішити питання. ЗЫЫ Благодарность от 3 Members: NOcomments, marikv, WILDCHILD , благодарность за те, що ваші хлопці заробили на la20 50 грн??
  7. Основна маса стояків зроблена через підвали - приходь побачиом хто швидше протяне я по щитках чи ти по стояках. Байки на тему що все тягнеться по щитках і лиш к райньому випадку - фасад не розказуй, просто пройдись хочаб по собрності, де майже все 9типоверхівки, і подивись скільки фасадів (доречі може тобі ще й кабелі показати що лежать просто по уриші(по рубероїду)). Якщо цікаво можу показати як ваші хлопці роблять скрутки у квартирах абонентів чи за її межами навіть без ізоленти (можу і фото показати і адреси дати) чи кидають кабель і при проблемах з настройками перекидають налаштування на ремонтників, і ще багато є нюансів на яких не буду акцентувати. Тому твоє "для справики", досить хибне. ЗЫ Перед тим як лізти в чужий город, слід зі своїм як слід розібратись , так як ніхто не досконалий. Проблема фасадів була, є і найближчим часом нікуди не дінеться ніу вас ні у нас.
  8. 1 заявка по слаботокам которые строили мы (через подвал), для информацыи - тянуть по слаботокам которые нам построили труднее и я к примеру скорее протяну по щиткам чем по стоякам.
  9. Это по новым слаботокам? у нас работают, кто может), зачястую выходит быстрее чем в паре и зарабатываеш больше. новым в каком смысле? дом новостройка или те которые мы строили?
  10. Можеш почитати тут трошки є про налаштування на beeline в росії, система аналогічна так що різниці майже немає http://forum.tp-link.su/viewtopic.php?f=5&t=6&start=80 це теж можливо допоможе http://www.dveit.ru/?p=32 http://www.kharkovforum.com/showthread.php?p=7996586
×
×
  • Створити...