Перейти до змісту

mikelos

Учасники
  • Постів

    88
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

0 Байдужий

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Процесор з відео ядром - AMD A10-6790K X4 (AMD Radeon HD 8670D) Кулер для процесора - Zalman CNPS5X Performa Материнская плата - MSI A88X-G43 Оперативна пам'ять 3 слоти (2 + 2 + 8GB) DDR3 1600 MHz Kingston 12 gb. Накопичувач HDD 2TB Seagate + 160GB Seagate SATAIII. Блок живлення - Chieftec GPA-450S 450W DVD LG Клавіатура - Bravis Мишка - Logitech M90 Ціна 6000 грн
  2. Tum@n Два роки назад я хотів тут зареєструватися, але доступ на сайті я так пам'ятаю був закритий? чи ні? ОК, я зрозумів!
  3. Віриш за два роки вже достало з ними гратися і бути чемним на словах та ділі! А вони в той час помаленьку вилазять на шию тобі! По перше ми платимо їм гроші за інет, я вважаю що за такий інет який вони дають, взагалі він повинен бути без коштовний! Радуєшся тільки від того що в 00:00 він появиться, та взагалі цю дискусію можна продовжувати на цілий день! Я не правий? чи хтось можливо зі мною не згоден?
  4. Взагалі цього місяця перейшов на билайн, дуже подобається інет і раджу його всім! і персонал там хороший і люди відповідальні!!!! а швидкість з берлоги то це казка - до 15 мб в сек. доходило то я чуть ненабухався від радості
  5. Привіт усім! невитримав і ось хочу я написати про цей п**** здатий інет аверс, я промучився зним 2 роки!! Поки в Луцьк не протянули БИЛАЙН, і тільки з БИЛАЙНОМ я зрозумів що це таке інет... АВЕРС це лайно і з лайна і люди ті які там працюють також лайно, які грублять у відповіть і неможуть сформулювати толком речення! Мені багато що потрібно заливати в інет, а віддачі нема не*уя там. максимум що там відає так це 15 - 30 кбс, це якщо повезе Я вже мовчу щоб скачати фільм, треба тратити цілий день 7 - 9 годин качає фільм зі швидкістью 50 кбс!!! Звертаюсь до вас АВЕРС, закривайте вашу конторку і не позорьтесь, але заждіть ви вже і так опозорились на весь Луцьк... Якщо не на всю Волинь!
×
×
  • Створити...