Перейти до змісту

BIKTOP1970

Power users
  • Постів

    1 679
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    35

BIKTOP1970 став переможцем дня 26 жовтня 2015

BIKTOP1970 мав найпопулярніший контент!

Репутація

967 Професор

Відвідувачі профілю

16 389 переглядів профілю
  1. З Днем Народження! Здоров'я, щастя та удачі!
  2. Ну знаю що на №18 скаржились і не раз різні люди. А толку немає, ситуація тільки погіршується. Складається враження що всі ці різнобої з графіками - запланована акція.
  3. Не тільки скоротила. Тепер і графік руху у №18 якийсь "плаваючий". Звик зранку їздити цим маршрутом на роботу. Так от після того що дійсно траплялось чекати 40-50 хвилин попередньо дивлюсь на http://mak.lutsk.ua чи варто розраховувати сьогодні на неї. І виявляється що інколи справді не варто. Ще рік назад у вранішні години ця маршрутка була битком набита людьми. Зараз напівпуста. Багато знайомих просто перестали на неї розраховувати. Таке враження що все робиться для ліквідації маршруту. Або ж ну дуже вже непрофесійний і тупорило недолугий аналіз графіків руху. А на пасху їхав близько 14-00 в цьому №18 і випадково почув телефонну розмову одного водія з іншим. Обидва вирішили "сходити" з маршруту - бо людей немає. Відразу пригадалось як колись у Польщі ми з товаришем їхали з Любліна в якесь забите село дві години комфортабельним автобусом. З пасажирів ми були лише двоє. І водій навіть не думав "сходити" з маршруту...
  4. Прикольно побачти своє фото повтроно в цій же ж темі. Тут 13 жовтня 2011 це фото виклав вперше. Більше ніде його ніколи не використовував. І у ВК ніколи навіть не реєструвався.
  5. З Днем Народження!!! Миру, злагоди, здоров'я, щастя, удачі та здійснення всіх мрій!
  6. З Днем Народження!!! Щастя, здоров'я, удачі, успіхів у всьому!
  7. Ну як мінімум що з цього слідує - почастішають випадки втрати (кражі) документів. А як максимум - швидко рухаємось в тоталітарне "государство".
  8. Цікаво глянути ще в такому розрізі: http://www.cvk.gov.u...001f01=900.html Від ПP аж рябить в очах...
  9. Я б все-таки не був таким категоричним на рахунок всіх пенсіонерів. Кому як не їм знати що таке СТАБІЛЬНІСТЬ - СТАБІЛЬНО пробувати виживати на свою мізерну пенсію (принаймі більшості пенсіонерів). І ДОБРОБУТ - декому аж по 3 грн добавили до пенсії, і настав для них справжній ДОБРОБУТ...
×
×
  • Створити...