Перейти до змісту

solovej

Учасники
  • Постів

    72
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

48 Байдужий

2 Підписка

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. https://ukr.lb.ua/tech/2019/11/29/443542_rol_kiberbezpeki_trohi.html?fbclid=IwAR061_amDjLF_6eiW40AkNrwpaxNVdmCR0kATgHfVL26wxLPsWmLJ2jhbRY - якщо така позиція міністра, то нічого дивного))))
  2. https://www.liga.net/politics/interview/timoshenko-prezident-vstrechal-mriyu-a-epitsentr-mojet-prodavat-maski---u-nas-ne-sssr - інтервю його, там повно перлів. Починаючи від того, що магазини сам вирішили закритись на карантин, до того, щоб переїжджали в міста і брали іпотеки чи кредит для бізнесу. Таке враження, що людина живе в своїй реальності.
  3. А можна якісь дані, про те що "Подозрительно, что после запуска проекта в Украине было зафиксировано резкое увеличение числа заболевших лептоспирозом."???
  4. Не всі, є й які сімями переїжджать і для них це не проблема, є й такі які мали житло в іпотеці, переїхали і передали житло банку, якось так.
  5. З декількома людьми з Сша з якими працював (всі до 30 і всі в ІТ) знімали, і про купівлю не задумувались (хоча мали змогу), причина була банальна, що нема привязки до місця, коли знімаєш, легше роботу поміняти і поки молоді треба щось з часом змінювати))
  6. З Вашої логіки половину Сполучених штатів цигани або військові))) Там поширена практика переїздів.
  7. На Перемоги проводив ще Білайн по фасаду. На Гулака також. Говорять, що тепер вже заборонено по фасаду, але не впевнений.
  8. 5 роки інтерент від Києвстару(3 роки Перемоги, 2 роки Гулака-Артемовського) жодного разу не виникало потреби телефонувати в тех підтрмику)) Але говорять від району залежить.
  9. https://rivnefish.com/places/865 - ось це. В ньому беруть за кг-ми улову. Можна приїхати половити і весь улов відпускати відразу, то в цьому випадку вам нічого не портібно буде платити.
  10. Всього в Привітному був 3 рази, на фото 1-ша рибалка (їздили на ніч з 20 до 8 ранку) вона була найбільш вдала. Майже всі карасі виловлені на кукурузу, 2 чи 3 на червяк. І один найільший - дві горошини на волос (я такого карася ще ніколи не бачив, на фото його нема, бо взяв в самому кінці). Друга рибалка тільки 3 карасі (також ніч з 20 до 7). Ну і третя взагалі нічого в мене не клювало, тільки коли вже збирався взяв короп на 4,900 (метод 4 кукурузини). Мені Привітне дуже подобається саме розміром риби яка там бере, головне відсіяти плотву (це зазвичай здійснюється нічною риболовлею). Але став справді дуже важкий. Треба ключ ще підбирати.
  11. Сьогоднійшній улов з 9 по 14. Короп на мотиль, все інше - опариш. Ще було декілька супер великих карасиків, то попливли до родичів росказувати де можна пообідати, але на жаль їхні батьки не зявились(
  12. Стир. Вечір. Вишня. Також споглядали картину сплаву на цікавому плоту.
×
×
  • Створити...