Перейти до змісту

BACbOK

Power users
  • Постів

    2 347
  • Зареєстровано

Репутація

377 Поважний

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

18 957 переглядів профілю
  1. Що там вдома? Досі з грибами глухо? Покажу вам кілька фоток з вчорашньої прогулянки:
  2. Та точно. Тут так само, як і у нас на Поліссі - кожен має свої "грядки", швиденько пробігся по знайомих місцях, накосив білих й підберезовиків відро і додому.
  3. Польща, Wielkopolskie, околиці міста Piła. Тут завжди найбільше грибів в цілій Польщі.
  4. Сьогодні мусив викинути пів-пакета польських і заячих, оскільки не думав, що потрібно було б брати з собою ще один пакет, бо натрапив на такий "скарб": Почало темніти і я був змушений вертатися додому. Боровиків видно вже не було, а великі білі і підберезовики ще було видно. З.І. Всього на кілограм 10 мало б потягнути...
  5. Ну, МВФ ніби й не проти співпрацювати, навіть коли країна у військовому стані
  6. Вийшло ще в суботу далеко після обіду вискочити на півтори годинки до лісу. До темноти ще встиг трохи назбирати тверденьких, підморожених польських, навіть два білих попалося.
  7. Третій день підряд приношу додому по пакетику польських
  8. Запаркувався на пішохідному і хоч би що, при тому, що це було вранці і місця було повно.
  9. Ні, точно не такі. Думаю, що синяками я називаю моховики (він синіє трохи, коли його виріжеш).
  10. Позавчора кілька годин погуляв в лісі за Цуманем (по трасі на Рівне) - найбільше назбирав синяків (них реально повно).
  11. Прикро, що в нас так працюють. Їхав в неділю з Варшави, снігу в Польщі також не набагато менше - дороги не те що вичищені, вилизані, на дорозі ні сніжинки, сухо. Про якість доріг то навіть немає що казати, порівнювати сенсу немає. Приїхав на український кордон - класика, сніг намішаний з піском, ну а далі вже, по дорозі до Луцька то місцями "драбина" конкретна.
  12. Ну і сам можу відповісти - за маршрутом Луцьк - Радехів - Червоноград - Угринів дорога загалом хороша. В Радехові, як і завжди - дорога погана, добре, що це невеликий відрізок, а зараз, коли сніг втоптався, то стало значно краще. Від Червонограда до повороту на Угринів траса трохи вбита - є добрячі ями, далі до самої митниці все ґуд. Надіслано від мого Redmi 3, використовуючи Tapatalk
×
×
  • Створити...