Перейти до змісту

Kudrik

Учасники
  • Постів

    56
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

30 Байдужий

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Дякую Луцькій делегації за підкормку, підтримку. Також велике дякую Сірку за додаткове світло. То для мене був перший 6 годинний марафончик. Перед стартом хотілося спати та та дуже не хотілося нікуди їхати. Але я приїхав для мордування та відчути шо то за гонка така. Старт. Всі поїхали і я поїхав. Перших два круга я думав що даремно сюди приїхав - кайфу 0, їсти хочеться, задній тормоз пропав, дві найбільші зірки з заді не хочуть працювати середня на шатунах також зносилася - проскакує цеп при навантажені. повна какашка. Але після другого круга підкормився добре, і мені почало подобатись. На 4 колі появилась якась енергія і я тоді почав ганяти, зрозумів що на 6 також з запасом встигаю. 5 також добре проїхав. При виїзді на 6 коло спитав яким їду - 13, до найближчого 5 хвилин. 5 хвилин можна добрати. Десь на першій третині мене обійшло 2 гонщика та Лемонка з явно більшим темпом. Я так подумав 15 теж може бути. За пару км перед першим підйомчиком з заді появилося світло, але наближалося не дуже швидко. Тут я поняв це тай з ким потрібно буде заруба за моє 15 місце. До першого тягуна він мене трохи добирав, але там я зустрів ще парочку чувачків. обійшов двох. другій підйомчик - ще двох, один сів на хвіст. Їду вже на всю. Залишається один піптик, де він може мене зделать. На піптику трішки відірвався. Спуск - як завжди на ньому падаю - але тільки один раз, бистро запригую. Все він здався. Але на останьому спуску я бачу ще одного. На спуску валю на всіх,так як в мене тількі передній тормоз - який мене не міг зупинити. На фінішній прямій обхожу його. Фініш. по протоколу 11. За останні пів круга кайфанув неймоверно! За всю гонку падав раз з 20, але добре що не в дерева. Два дня все болить. Рідко коли так тіло болить, хіба коли 24 година якась подія.
  2. А можна з вами на харчування і на сапорт підписатись? Якщо звісно це для вашої команди не буде важко, буду допомагати всім можливим. Я буду їхати з палаткой, приїзд в суботу в ранці, виїзд в неділю ввечері.
  3. а не могли б скинути ссилку на архів, для того щоб всі скачати?
  4. Відео яке я знімав під час гонки. Все що відзняв! Залив на торрент, так як це мабуть найкращій спосіб роздати такий великій об'єм. Тому коли скачаєте постійте трішки на роздачі, щоб інші могли на великій швидкості скачати https://thepiratebay.se/torrent/7287305/ALPINIST_ADVENTURE_RACE_2012_
  5. От і я добрявся додому. Остання маршрутка на Кузнецовськ мене не взяла. Прийшлось ночувати. Добре що є такий добрий козак як Ярик, в якого я вде другий раз ночую. Відпишусь трохі пізніше. Мо хтось знайшов чи не чайно взяв окуляри dunlop білі з прозорими лінзами, трішечки тріснута оправа. Остіній раз були на старті, на гонку не брались. І фотіка теж десь нема, останій раз бачів перед самим відїздом в клапані рюкзака. Відео з моєї камери все викладати чи тільки там де багато людей? 15 гігабайт назнімав, куда його краще викласти?
  6. А магазин буде працювати? потрібно компас докупить, ато свій розламав?
  7. А краще приїжджай, бо як знайдеш напарника то ще багато находишся! 1. Цікаво а переправи через річки заплановані, ну там щоб петлю не робити Стирь десь перепливти. 2. Я так зрозумів жюмарити на дерево будемо? Тобто спочатку піднявся а потім по цій же мотузці і спустився. 3. А за тех етапи будуть якісь штрафи. Чи головна ціль кудись закарбуватись та прокомпостуватись, а як ти це зробив не грає ролі? 4. Коли перший учасник пробіг пролог, чекає другого, чи може бігти плавати. 5. Скільки приблизно КП буде на пролозі? Якщо небагато чи можна зразу бігти плавати? По ідеї швидше пропливти штрафні 100метрів чим взяти 5 КП. 6. Кількість прихованих КП буде відома? 7. Коли будем проходити через місце старту/фінішу, можна харчуванням затарюватись (заздалегідь приготовленим). 8. На старті\фініші буде де поспать\полежать для того випадку якщо фінішуєш раніше ніж контрольний час. Ну коли будеш втомлений чи буде де відпочити? Також цікавить чи буде там кіпяточок, щоб можна було хочаб чайку забадяжить.
  8. – скелелазіння (з верхньою страховкою) буде на скелях? – підйом по вертикальних поручнях (без перестьобувань з командною страховкою, з перестьобуваннями за правилами техніки SRT); це жюмарити по мотузці? технічні етапи будуть розтягнуті на всю гонку, чи тільки з початку? Більшість тех етапів буде проходитись вночі?
  9. Цікаво скільки кілометрів заплив буде? Діма то посидите та підсохните до такого стану щоб не заболіть та підете далі.
  10. А байдарки свої тягнути чи будуть надаватись? Та яка водна дистанція приблизно буде?
  11. Шукаю напарника, напарницю. Бажано в класі вело. Сам я з Кузнецовська.
  12. І мене візьміть кулінарити та паритись. Буду з Кузнецовська їхати, як все буде добре то буду!
×
×
  • Створити...