Перейти до змісту

Psevdorocker

Учасники
  • Постів

    268
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

1 Байдужий
  1. Во народ в нас!!! Вміє відстояти власні інтереси
  2. Сьогодні вночі (відразу після 00.00) їхав біля Там-Тама. В заборі стояла якась машинка. Видно, що підіймався на міст від залізничної колії і завтикав, наслідок: виїхав на бордюр і в"їхав в забор з металевого профілю, що обгороджує будівництво. Там є обрив- йому повезло, що не впав з нього! Фота шкода не було. Марку авто не встиг роздивитись! Головне - всі цілі!
  3. По правилах не мають права ставати ближче ніж за 30 метрів до знаку "Зупинка громаського транспорту" (чи як він там називається) А нарахунок того, що став той,що обслуговує, то треба ще в правилах подивитись точно, бо можливо, що і він не мав права там ставати!
  4. Та не тре доцю екстремістських заяв тут! Хрен з тим Скрябіним! Всеодно така пісня, на мою думку, не вимиє інтелект більше ніж бутилка жигульовського пива, семкі, кепка, Мішка Круг чи "я тебя люблю, точно говорю, но приходит ночь - нас уносит прочь" Погодься!
  5. Он действительно считает, что "...буду бити руками, ногами, своєю головою, локтями, ремнями, залізною трубою" - это вершина украинской культуры? Наверное, Кузьма переслушался панк-рока... Та в тих маршрутках як не блатняк, то руска попса, а українського немає нічого. Ще українську попсу крутять. Причому великими дозами. Чому всяку %..нь (пробачте на слові) з придуркуватими словами і примітивною музикою пропагують, мотивуючи, що це УКРАЇНСЬКЕ! вах! Добре, чому тоді по радіо така проблема почути тих самих Кому Вниз, тексти пісень яких є глибоко патріотичними, мало того -- це є ті самі слова Шевченка, покладені на музику... Хороший приклад для наступних поколінь, до речі... Зате Кузіньку з його ідіотськими жартівливими текстами (які лиш доросла людина сприйме як жарт) -- на кожному кроці... В чому різниця? От чесно кажучи, зо що подбається Кузьма, хоч тексти і дебільнуті, прості як двері, але є одне НО! Він співає про будь-що, не те що наші українські рокери: як уже задрала оця одна заїжджена тема про козаків, отаманів і прочу дребедень. Із цього роблю висновок, що український рок десь чи глибоко в дупі чи глибоко під землею і його не видно! А найбільше харить в них тупий бандеровський патріотизм, врочем як і москальське ідіотичне приклоняння Росії. Так Кузьма жжот, принаймні хоч різногранний дядько! До речі, десь чув, що він грав спочатку в підвалі панк рок, то мож в нього то якесь наследіє в башці!))
  6. А чьо, по-моєму, людина співає про злобуденні теми: є ж така категорія "чоловіків", шо п..здять свою другу половину! От про них пісня!
  7. Блін, аж захотілось цей кліп побачити)) Кузьма завжди відрізнявся оригінальністю. А те що заборонили з однієї сторони правильно, а з другої - ми кожен день таке щось бачимо по дебільніку і якось ця наша Срада нічого не каже!
  8. Нє, в Будинок Офіцерів! Ясно ж, що в Київ!
  9. Млін, заїхали б до нас і дали бодин концертік, думаю зал був би повний. Я б за будь-які гроші пішов би!
  10. Ага, я коли на старий базар виходжу, то в мене вся людскість до чурбашів зникає!
  11. Блін, як на мене! Хай би собі ті хачики човплись! Яка нам різниця до них! Лізе Росія, хрен на неї - хай лізе! І ні в якому випадку біженців не приймати! Чурбани мають здатність швидко пускати корені! Засеруть Україну ще більше!
  12. Чесно кажучи, мені сподобалась ця група! Не знаю чого, може просто на фоні того всього вона виглядала ще більш-менш ,а може я просто люблю щось мелодичніше. Бо цього року Тарас Бульба по підбору груп був найгірший за 3 роки, що я там був. З таким підбором Слеп буде завжди в трійці призерів. Блін, ну невже чогось цікавого не можна знайти. Я не вірю,що в нас музика така деградована. Ну найбільше я офігів, коли почув групу Анна. Давно хотілось почути, що ж це таке. Блін, дивлюсь чуть не вся публіка співає напам"ять. Лана кароч, мож я старий зануда в свої 24, але краще буду слухати свій Айрон Мейден, Металліку, Пінк Флойд і т.д.
  13. В статті дійсно таки вказана правда,але то не найстрашніші випадки... буває і гірше! наприклад вийти ввечері в п"ятницю і суботу на вулицю, от тоді то і можна побачити "напівпустий чи напівповний стакан бачить автор")))
  14. Ужость! Встигай тільки печінку лікувати)))
  15. может я неправильно понял, но Дивизия СС Галичина - украинское войско, а не русское. Щось я не зовсім зрозумів суть! Поясни будь-ласка!
×
×
  • Створити...