Перейти до змісту

paviva

Учасники
  • Постів

    182
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

0 Байдужий
  1. Без підтримки стерео і бітрейту більшого за 320.
  2. На старому ринку замітив таку закономірність: чим ближче товарне місце до виходу, чи центральної дороги - тим дорожче ціна. Стараюсь шукати потрібні товари в глибині рядів. Тому певно і санчата купувати не в центральному ряді.
  3. Кути на лицевій стороні виглядають не новими, звідси й думка про потертість корпусу. Можу помилятись. По Вашому, пасивну акустику взагалі не можна підключати до СD, DVD програвачів та інших цифрових джерел? Чи Ви мали на увазі, що звичайна звукова ПК не розкриє потенціал даної акустики. Якщо так, то повірте розкриє ще й як. Коли вона проектувалась, вимоги до якості параметрів апаратури були значно менші, в основному люди користувались касетниками і паршивими платівками. Тоді вимоги до параметрів АЧХ, КНИ були зовсім іншими.
  4. Звичайно, до чуда техніки їм далеко, є кращі представники совкового аудіо ,але звучать значно краще всякого китайського свена, гембірда та ін. Мають справжній пасивний фільтр, а не конденсатор на вході пищалки (як у більшості Китая). Для комп. акустики саме те. Але враховуючи потертість корпуса, необхідність підсилювача, ціна їм 150-180 грн.
  5. А де я вказав, що тіло акумулювало заряд? Воно його забрало і розсіяло. Звичайно не повністю, але достатньо для того, щоб іскри не було помітно. Перемикач має скляну рукоятку, тому заряд від нього не перейшов у тіло експерементатора.
  6. Даремно насміхаєшся. Зустрічне питання - скільки земля може нааукумулювати заряду? Кожен же електроплилад повинен бути заземлений. Людина заряд не акумулює. Він переходить у тіло, а далі розсіюється (з вологою при видиху, одежі, передається навколишнім предметам, навіть деякі хімічні процеси відбуваються у тілі залдя виведення надлишкового заряду. Здається, нікотинамід до цього причатний). Наведу наглядний приклад. Згадай шкільні уроки фізики, коли вчитель з ебонітової або скляної палиці передавав заряд на потенціометр, а потім забирав той заряд доторком руки.
  7. Заряд зберігається в тому перемикачі, яким він спочатку виймає внутрішній стакан, а потім замикає. В момент виймання внутрішньої колби, частина заряду переходить до перемикача. Потім експерементатор торкається руками обох колб, тобто увесь їх заряд переходить у тіло, тому при їх торканні немає іскри. Потім, коли колби знову на місці, він торкається спочатку нижньої колби, тобто предає заряд з перемикача. В цей момент зовнішня колба має відмінний заряд ніж внутрішня, тому появляється іскра.
  8. Певно буде легше електролобзиком з пилкою по металу. Здається, що той алмазний диск по дереві стільки диму наробить, ще й сам розігріється.
  9. Вы меня настолько задолбали уже, я аж взял "Занимательную физику" Перельмана и оттуда цитирую: Все! Выдыхаем! Яков Перельман - надежный источник, или вам расписать решение задачи в формулах? Така підозра, що ти навів приклад, коли вода виливається через край посудини.
  10. Висновок не правильний. paviva, ти ж сам правильно пишеш, що треба враховувати СИЛИ. Сам ж написав, що збільшиться тиск на дно стакану. Якщо тиск перемножити на площу дна стакану, то ми й отримаємо СИЛУ. Ця сила буде чисельно рівна виштовхувальній силі, що дає на гирю, і направлена буде донизу. Отже, переважить шалька терезів переважить. Щось я не зрозумів. Я тебе цілком підтримав. Шальки терезів переважать там, де опускають гирю. Наведена тобою цитата, не моя
  11. Я мав на увазі, що якщо терези показують відношення сил, то вага тут нідочого. Потрібно розглядати саме силу, використовувати ті формули і закони де є параметром сила. Хоча у формалі ваги G=m*g, і є параметр сила тяжіння, але вона стала, і діє на обідві шальки, тому вагу тут ми не використовуємо.
  12. Не зациклюйся на вазі, терези ваги тіл не міряють (якщо говорити буквально). Вони показують різницю дії сил на шальки. Це вже люди розуміють як вага. А насправді вага - m*g, де m - маса, g - сила тяжіння.
  13. Справа то в тому, що Саня цілком правий. Тут найбільший вплив має саме сила Архімеда. І ніякі сили гравітації, їх неможливо "побачити" за допомогою таких малих тіл і звичайних терез. Сила натягу також немає ніякого впливу, бо тіло повністю занурене у воду. Перед тим як зарікатись, краще поміркуй, не допоможе - перевір експерементально. Всі, хто по рекомендації Di повикидав дипломи, можете забрати назад.
  14. В моїх родичів котел цієї марки - проблеми трапляються аналогічні. В мене будинок вже 4 зиму отоплює котел житомирського виробництваю Газова система італійська. Проблем немає. Коли вибирав, часто зустрічав думку, що він кращий за Данко. Додатково залишив котел КЧМ, інколи спалюю дрова чи інші матеріали. Якщо котел гасне, значить не вірно розрахований димар під нього. Потрібно робити більшу висоту або менший(більший) діаметр.
×
×
  • Створити...