Перейти до змісту

ivan.k

Учасники
  • Постів

    47
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

4 Байдужий

Відвідувачі профілю

1 325 переглядів профілю
  1. Шукаю майстрів для утеплення даху мін. ватою. Мансардний будинок. Також цікавить обшивка утепленого даху гіпсокартоном та зведення міжкімнатних перегородок із газобетонних блоків.
  2. Питання на рахунок утеплення даху ще актуальне.
  3. Шукаю майстрів для утеплення та підшивки даху. Будинок в с. Боратин. +38 099 740 18 42 Іван
  4. Залишав заявку на підключення ще в кінці березня цього року. Вже місяць, як на стовбі, що стоїть у подвір'ї провели кабель, а підключення так і немає. Розповів товаришам про можливість підключення до цього оператора і вже підключено через тиждень (район В. Омеляник). На Володимирській (Луцьк) 3м до стовба з лінією і ще до цього часу чекаю. Шановний Westnet, розкажіть будь-ласка, за яким принципом іде підключення?
  5. Продам 1000 злотих по середньому. Актуально до 16:00 сьогоднішнього дня.
  6. Ну знаю що на №18 скаржились і не раз різні люди. А толку немає, ситуація тільки погіршується. Складається враження що всі ці різнобої з графіками - запланована акція. На жаль ключовим моментом тут є: Хоча цікаво б було дізнатися економічну сторону цього питання. Чи дійсно при встановлених цінах на проїзд та потокам пасажирів на сьогоднішній день перевезення є такими збитковими. Чи це знову українське менталітетне бажання здобувати надприбутки при мінімальних затратах.
  7. Є гаряча лінія міської ради, де приймають скарги, які навіть часом і діють, але не на довго. Можливо графіки руху необхідно реформувати чи просто зробити "ретендеринг" маршрутів. Щось повсюди такі проблеми і всі жаліються що мало пасажирів і з'їжджають з маршруту. І так і буде доки не почнуть нормально їздити. Я із Забороля завжди чекав 25 щоб їхати маршрутом, водії якого завжди жаліються що немає пасажирів. Але коли декілька разів по пропускав все попутнє міжміське в очікуванні 25, а там водій просто заїхав в кінцеву і повернувся із закритими табличками маршруту - я зрозумів, що все безглуздо і потрібно сідати на перший же ж маршрут який по дорозі, навіть і на міжміський.
  8. та чекаю, з грудня місяця вже як чекаю (= Всі чекаємо. Я вже за цією темою навіть слідкую в очікуванні новин.
  9. +1 за Забороль та вул. Володимирську у Луцьку Альтернативи просто немає (
  10. Доброго дня. Питання: Що краще вибрати для будівництва стін мансардного будинку, газоблоки, чи керамоблоки? Це питання одного разу вже піднімалося тут, але питали просто по фундаменту. Та і в інтернеті начитався безліч різноманітного піару ....Хотілося б просто отримати експертну думку по перевагам/недолікам.
×
×
  • Створити...