Перейти до змісту

sashkoMTM

Учасники
  • Постів

    49
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

5 Байдужий

Відвідувачі профілю

1 144 перегляду профілю
  • online

  • SergVyg

  • nicolay

  1. Віддам безоплатно Маяк штукатурний 10 мм 3 м 2шт. район вул.Федорова. 099чотири8сім19О9
  2. раніше бетон/цеглу/камінь відділяли від дерева руберойдом. як роблять зараз - не знаю. як правило, стара плитка перфоратором досить легко збивається. я б для себе точно збивав би.
  3. Продам залишки керамічної плитки: 1. Cersanit Blosso Ванілла 20х50 0,4 кв.м. (4шт.) вартість 60грн. 2. Opoczno Black&White 33х33 0,33 кв.м. (3шт.) вартість 50грн. 3. Opoczno Alta крем 300х600 0,89 кв.м. (5шт.) вартість 120грн. 4. Інтеркерама Маротта світло-коричневий 150х500 0,225 кв.м. (3шт.) вартість 10грн. 5. Інтеркерама Massima темно-коричневий 150х500 2,25 кв.м. (30шт) вартість 400грн. Можна пропонувати свою ціну.
  4. Продам Клей Oscar Для склошпалер 2.5 кг призначений для склошпалер та склохолстів та інших видів тяжких шпалер. Ціна 50грн.
  5. Безоплатно віддам Мішок цементу 25кг, дата виготовлення 06.04.2014. Зберігався в хороших умовах. Вул.Федорова.
  6. Цитата: Взято звідси http://patrol.lutsk.ua/articles/2735/ – Серед забудовників з’явилося чимало незнайомих і немісцевих фірм. Деякі з них, за чутками, називають новими «еліта-центрами». – Мене турбує така ситуація, бо деякі із забудовників, що з’явилися в Луцьку, вже встигли «засвітитися» в інших містах нехорошими історіями. Важливо, щоб лучани не велися на ці пропозиції – привабливі на перший погляд дешевизною. Не може житло бути дешевшим від собівартості, яка зараз – близько 10 тис. грн за квадратний метр. І коли пропонують купити квартиру за ціною 6,7-9,5 тис грн/м2, очевидно, що маєте справу із аферистами. Можу розповісти про одну таку компанію, яка вже заявилася в Луцьку. Схема полягає у наступному. Будують одну багатоповерхівку, на першому поверсі відкривають гарний офіс, розпродають квартири в цьому будинку і декларують будівництво ще п’яти. Збирають кошти, але нових будинків не зводять. Так уже відбулося у Львові, частково – в Хмельницькому і зараз зайшли ще в кілька міст, у тому числі і в Луцьк. – Масові випадки із шахраями-забудовниками свідчать про те, що механізмів захисту пайовиків немає? – Не впевнена, що у нас в країні і в інших сферах є якісь дієві механізми захисту. Вкладник не має іншого виходу, як довіритися забудовнику та ріелторській компанії. Добре, якщо є й юридична фірма, яка веде супровід. Закон каже, що можна створювати житлові кооперативи або продавати вже збудоване житло. Коли ви вступаєте в житловий кооператив, стаєте його членом і маєте право впливати на діяльність. Чим не захист? – Чому, наприклад, на етапі виділення земельної ділянки для будівництва міськрада не відстежує історію компанії, яка заявляє, що буде будувати житло? – Збір містобудівної документації потребує багато часу і серйозно впливає на вартість квадратного метра в подальшому. Буває, що папери збирають по три роки. Наші чиновники вміють затягувати процеси, коли не відчувають власного інтересу. Такі процеси пришвидшує дзвінок, наприклад, з Києва. А хто такі «еліта-центри»? Зрозуміло, що їх добре «кришують», відтак забезпечити потрібні дзвінки їм простіше простого.
  7. offtop: ага. ги-ги.. Підтримую. придбав квартиру у ЛДБК (на фото теж ніби ЛДБК). Особисто брав тепловізор (досить якісний) і провів обстеження своєї квартити взимку. Результати були дуже позитивні.
  8. все працює по-іншому. нема ніякого державного замовлення. Забудовник сам задекларовує бажання приймати участь у державних програмах, зрозуміло чому - потенційним покупцям буде "легше" сплатити за покупку, відповідно, збільшується кількість потенційних покупців. Далі. Забудовник виставляє ціну за квадрат, яку захоче (розрахує, тощо). А держава компенсує частину від встановленої Постановою Кабміну вартості. Тому це все аж ніяк НЕ ВПЛИВАЄ на якість будови! Для прикладу: Забудовник встановив вартість квадрата 9000грн. Держава буде компенсувати частину від розрахункової вартості 5000грн за квадрат. читай: http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/343-2012-%D0%BF забудовник не зобов"язаний "втискуватись" в якусь суму.
  9. у мене нема слів... Квартити ті ДОРОГІ!!! доступне - це значить, що частину коштів сплатить держава! До чого тут якість? Перечитайте тему з самого початку і до кінця. Відгуки про забудовників різні. Але в лідерах по якості будівництва ЛДБК, СУ-536, Житлобуд 2. тут якраз все добре, тому що кошти перераховує не казначейство, а Фонд сприяння молодіжному житловому будівництву. Я сам придбав квартиру по програмі здешевлення кредитів. Вже майже три роки сплачую. Компенсують вчасно. Так що не варто розкидатись гучними фразами, якщо не в курсі, як це працює.
  10. тут ключове слово "якщо". Зовсім не хочу виступади адвокатом згаданих фірм, але я ще не чув, щоб Су-536 ЛДБК і Житлобуд когось "кинули". Зате у нас в Луцьку вистачає своїх довгонедобудів від так званих еліта-центр. Вперед! Якщо люди мають зайві гроші, якщо вони легко дістались, то можна і ризикнути. а як поспілкуюсь з людьми, які свого часу вклались в квартири недобудів (маю знайомих з будинку на Конякіна навпроти заправки та моноліт за Там-Там), то щиро їх шкода. Свого часу вони зробили невдалий вибір, а все тому, що там було за квадрат чуть дешевше.
  11. Тобто? Що Ви маєте на увазі? 1. Де розташований цей будинок? 2. Судячи з фото, будова ЛДБК. А Вайман, як правило, будує швидко.
  12. ЛДБК відразу передбачає комунікації для умивальника в туалеті (холодна + гаряча і злив) як не дивно, але на Федорова ЛДБК все вгадав. нічого переробляти чи доповнювати не потрібно.
  13. це дико. Купив на Федорова від ЛДБК, то там вся розводка готова - і на пральну, і на все інше. На Федорова відразу були зроблені в підвалі для всіх квартир кімнатки, пронумеровані відповідно номеру квартити, тому сусіди між собою не сперечаються - кожен має свою.
×
×
  • Створити...