Перейти до змісту

H.265

Учасники
  • Постів

    32
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

24 Байдужий
  1. Добрый день! Спасибо за ответ! Если дом деревянный на три комнаты пойдет ли оптический терминал со встроенным Wi-FI ? Сейчас стоит ADSL модем с Wi-FI от Укртелекома, сигнал нормальный. Или отдельный роутер с Wi-FI будет лучше? Вижу провайдер уже и до центра города добирается.
  2. простите пожалуйста, а сразу купить оптический терминал с поддержкой WI-FI можно или обязательно роутер подключать к оптическому терминалу?
  3. http://www.locuscom....45&ELEMENT_ID=5Серия экстра (сетка) L 330.09 Основний зміст: "китайці все, що завгодно напишуть за ваші гроші!" Коли будете в Одесі побачите як припливають дані антенни, навіть маркування немає, а продавці вже замовляють різні наліпки. На Караваєвих дачах бачив і SONY і Philips і АТ і ТА з однією, вома а то й трьома цифрами в маркуванні. Де в Ротхаммеля чи в Шпіндлера вказано, що антенна маркується як ASP-8 .... ? andrik_w, це був не військовий кабель! Розкрию вам таємницю мідний кабель лише магістральний, да і використовувати повністю мідну жилу не бачу сенсу. Шкільний курс фізики згадуємо. Старі радянські кабелі якраз і товсті, а те, що клепали коли Союз розпадався і на початку 90-их років на Україні, то це не кабель, а барахло. На цьому дискусію припиняю.
  4. пропонуєте старий чорний радянський військовий кабель викидати? Жесть. Даний кабель набагато кращий за китайське барахло яке продають на базарі. автор! Не має назви в тієї антенни! китайці все, що завгодно напишуть за ваші гроші! Конструкція такої решітки була описана ще в журналі Радіо в 70-тих чи 80-тих роках минулого століття, правда, здається без вусів. Такі решітки були в багатьох іменитих брендів, але поляки/китайці здешевили до не хочу ... Основна вада таких сушарок окрім самозбуджуючого підсилювача, широка діаграмма направленності.
  5. плата узгодження вихідного опору антенни і опору кабеля. Опір антени 300 Ом (залежить від добросовісносты виробника), а кабеля - 75 Ом.
  6. Скажите мне пожалуйста, зачем Вам усилитель? Почему если вдруг, что то, сразу хапаемся за усилитель? Вместо того чтобы поменять антенну, более точно подстроить, поднять антенну повыше (если дом не в яме то хотябы на метров 10 от земли), заменить кабель на качественный. Можете смело брать DIPOL 19/21-69 Не берите эти самовозбуждающие усилители от задней стенки холодильника, этим Вы только сделаете хуже! Если мешает здание, то ловим отраженный сигнал, может в следущем году будет DVB-T2 будет идти не только с Подгаец.
  7. хороше запитання, однозначної відповіді на нього нажаль немає. ОДнозначно, що не Т2 в його сьогоднішньому виді. IPTV на сьогодні в зародковому стані, Нацрада не поспішає видавати ліцензії (видається дуже мало і крупні гравці до сих пір ліцензії не отримали). Також не відомо скільки буде коштувати контент і чи буде в змозі населення оплачувати його. 2012 рік не показав суттєвого росту споживання послуг платного телебачення в нашій державі.Як на мене, то на сьогоднішній день альтернативи супутниковому телебаченню немає.
  8. якщо Ви маєте на увазі як колись в телевізор вставляли селектор ДМВ каналів і приймали телеканали у вказаному діапазоні, то з Т2 нічого не вийде. Чому? По тій простій причині, що можна лише теоретично замінити радіоблок Т на Т2, а також обновити програмне забезпечення, а практино таке зробити не доцільно або взагалі неможливо, оскільки майже всі функції тюнера виконує одна мікросхема (чіп) - SOC (вся система на одному чіпі/кристалі).Що стосується Irdeto Cloaked, час від часу тема взлому системи кодування підіймалася в закритих конференціях, але схоже, що це утопія. Оскільки за досить короткий проміжок часу можна змінити SID і/або PID і емулятор буде безсиилий.
×
×
  • Створити...