Перейти до змісту

cemiynick

Учасники
  • Постів

    629
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

-3 недобрий

Відвідувачі профілю

1 423 перегляду профілю
  • KAMATOZ

  • n_a_p

  1. Добрий дядько Шиба зробив. Вклонімось і згадаємо теплим словом велику людину.
  2. Мій пост несе інформацію у вигляді згадки про минуле і порівняння з теперешніми часами. Твій пост же нічого не несе, як і більшість твоїх постів. Якби тут не було користувачів, такі тролі як були б тут непотрібні, а форум перетворився на дурдом. І ти вторичний по відношенню до мене і інших користувачів.
  3. Ну твої витрачені байти на цьому форумі, точно ніякого сенсу не несуть і лише підвищують ентропію всесвіту
  4. Зате тепер ви розумієте, що до зими в нас були цілком прийнятні дороги (по укр. міркам звісно)
  5. По великому рахунку різниці нема, допоки яник при владі вона буде сидіти, не буде яник при владі вона не буде сидіти. Є тут мотив таким чином понизити рейтинг і репутацію Юлі, який щоправда працює тільки на данбасню а у нормальних людей викликає ще більшу ненависть до цієї влади. Ну і накінець Україна остаточно перетворюється на бандустан в очах світу. Все це прописні істини, але думаю варто їх написати, копіть ненависть, вона вам знадобиться... Це довга дорога і все тільки починається
  6. Не дивлячись на те що по набережній зазвичай ганяють, і по ідеї, полотно там мало бути б стерте, але як мінімум по правій стороні (як їхати від Ковельської) неслабкий такий лід, перед переходом навпроти школи як на санях несло, так що будьте уважні та обережні.
  7. Нічого ця графа не дасть, чистий популізм. Крім того є люди, які за суттю українці а по крові ні, ця графа змусить їх писати свою національність по крові або відкріктись від своєї національності що неприпустимо.
  8. В Гаражах на МКС Петро Степанович. (за телефоном в лс) Або в гаражі ЛНТУ... Але там щось стали понти ганяти останнім часом.
  9. Коли дрищик взяв свою волю в кулак і став струнким підтянутим молодиком - це його заслуга. Йому можна зробити комплімент за красу тіла, яке більше виражає комплімент до його сили волі, в роботі над собою. Коли пухкенька дівчина працює над собою, стає стрункою, уявляєте як приємно бути чути комплімент на цю тему, адже це повністтю її заслуга. Коли дама підібрала якийсь вдалий аксесуар, вміє подати себе, гарно поводитись, говорити... а коли еріка народилась гарною, в чому тут її заслуга? Їй просто пощастило. І Коли така дівчина починає нагліти і сприймає все як належне, у нормального хлопця зявляється відраза до такої дівчини. А по вашому виходить, що перед кожною гарною дівчиною треба скакати на задніх лапках, в незалежності від її поведінки, по суті, виховуючи нових стерв та "гламурних сучок".
  10. Для чого ви ображаєте молодого чоловіка? У вас напевно гарна зовнішність, і вас розбалували на цьому грунті. Такі дівчата і компліменти робити їм не приємно, вони сприймають це як належне. Я краще знайду щось справді гарне, у дівчині, яка не фотомодель, але має якусь гарну рису, і виділю її, і побачу вдячність в очах... Гарна зовнішність і доброта, це так приваблює, але нажаль рідкісне явище...
  11. Товаривство, за декілька годин температура повітря у м. Луцьку перетне позначку у 0 градусів. Вітаю!
  12. Спокійно хлопці, по прогнозу мінімум декілька днів буде плюсова температура, лід на дорозі розстане
  13. Хай тане все даєш стабільно >0 градусів !
  14. матка S478 + проц + кулер + бж продані Те що лишилось внизу ------------------------------------------------------------------- Оперативна пам'ять. 2 однакових планки - NANYA 256mb DDR PC 3200U, cl3 1 планка - 25 грв, разом 49 грв. матка Elitegroup K7S5A + процик + кулер (але старий) = 80 грв CD-RW/DVD (dvd не пише) LG GCC-4521B. Робочий, сказати нічого. Ціна 55 грв. Корпус ATX (не високий) = 45 грв
×
×
  • Створити...