Перейти до змісту

gusarchik

Учасники
  • Постів

    121
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

-60 хамидло
  1. За свободу я б не радив голосувати - балаболи. Те що там роблять, це скоріше окремі люди на завдяки а вопрекі. Так що тільки ОО.
  2. gusarchik

    Євро - 2012

    молодець, примазався до переможців )) Добре дітки. Євро скінчилось і все на тому. Тепер вже довго в нас не буде нічого подібного. Треба повертатись до роботи. І до кропіткої праці - заробляти натружену гривню в імя стабільності (бо це головне).
  3. gusarchik

    Євро - 2012

    Буки багато наварили на тій грі (нім-італ). Можна скільки завгодно упражнятись в острослівї і задувати минуле.. Але це факт. Прибуток буків був колосальний. Дуже багато нафтових грошей з росії. Не треба бути генієм щоб знати відношення великорісоян до німців (сюрпрайз! воно зовсім не таке як в підручниках) але для цього знову ж таки, треба що називається "сікти поляну", і трошки розбиратись в суті розмови. Звичайно, "провідник" Уткін в ефірі "великого футболу" назвав балотеллі "ідіотом" просто так...
  4. gusarchik

    Євро - 2012

    fantazy, твоя позиція, як підкацапника, давно відома. Добре зрозуміло що всі підкацапники вболівали проти італії щоб "відімстити" ( от дехто про це прямо пише ) - за програш братньої великоросіянам німеччини (і знову ж таки, за німчуру вболівала підкацапна маса не тому що вона комусь там подобалась - а тому що створили вдалий міф про "непереможну машину")
  5. gusarchik

    Євро - 2012

    А я про тебе нічого і не казав, уважніше читай Хоча "зізнаюсь чесно - за них і вболівав" так не пише відданий фан команди, але це твоя справа.
  6. gusarchik

    Євро - 2012

    Так більшість обивателів вболівала за іспанців - фаворити ж чо, це так легко
  7. gusarchik

    Євро - 2012

    Жаль Портів. Хоча з іншого боку, повинні були забивати пеналюшечки - кард бланш перший удар дав.
  8. gusarchik

    Євро - 2012

    http://www.telekritika.ua/media-corp/lyudi/2012-06-27/72901
  9. gusarchik

    Євро - 2012

    Був у фан зоні тільки першого матчу (португалія-чехія, там де ще рос. мовою коментували). Скажіть поправили звук? Бо я пішов звідти навіть не стільки через рос. мову і коментатора який більше мовчав (хоча і це само собою - теж), а те що звук був паскудний, стадіону взагалі не було чути, одне бурчання Уткіна собі під ніс.
  10. Не скажу за ммм 1994, але в новій ммм точно ніякого аферизму немає. Ну ніхто ж не вважає букмекерів аферистами. Грав - виграв, не пощастило програв, так і тут.
  11. Ну мені наприклад приємно що ще одна талановита людина причетна до нашої нації. Ні, на 1/4 грек, 1/4 українець і 1/2 росіянин.
×
×
  • Створити...