Перейти до змісту

Akrilat

Учасники
  • Постів

    144
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

43 Байдужий
  1. Кому-небудь телефонували з номера +380322362560? Кажуть, до це Водафон (питала в чаті на сайті, кажуть, що справді це іх номер, не дивлячись на те, що він львівський). Хочуть запропонувати якийсь вигідний тариф, якого немає на сайті. Мені не потрібно, але вони вчора телеіонували аж 7 разів. Хто знає, що саме вони пропонують і як припинити "акцію по задовбуванню клієнта"? Крім Чорного списку. Щоб перестали телефонувати. В чаті сказали, що більше дзвонити не будуть. Але після того зателефонували ще 3 рази. Останній раз десь після 12-оі ночі.
  2. Нарешті, зрозуміло. А то я теж міняла після 1 травня безкоштовно. А всі кажуть: платно.
  3. Чи то з оператором МТС щось не те, чи вона не вміє нормально виразити свою думку. Ну от як це зрозуміти: Послуга заміни сім-карти БЕЗКОШТОВНА та здійснюється дистанційно. Для дистанційної заміни необхідно придбати спеціальний стартовий пакет і т.д. Вартість пакет для заміни складає 25 грн. То 25 грн. чи безкоштовно? Що та оператор таке говорить? І безкоштовна і одночасно 25 грн. Виходить, купуєте пакет за 25 грн. І самі собі безкоштовно міняєте в телефоні сім-карту?
  4. В мене Водафон Ред С 2015. З мого тарифа можна перейти на Vodafone RED EXTRA XS. Тоді вам, можливо, треба купити стартовий пакет Vodafone Light + Тільки номер телефона вже буде інший.
  5. sasha2008lk, я це читала. Але: *150* номер телефона получателя*сумма перевода от 1 до 10 гривен # и кнопку «вызова». Услуга "Перевод денег" доступна всем абонентам предоплаты, стоимость одного перевода - 3 гривны. Якщо переказати 500 грн., то це 50 переказів по 10 грн. І комісія 3*50=150 грн. Мені таке не підходить.
  6. Як переказати кошти з одного номера на інший, якщо сума коштів 500 грн.?
  7. В мене такий самий тариф, і теж РБА зачінчився 2 травня. Можна перейти на Vodafone RED EXTRA XS. там рік без абонплат 480 грн. Або купити новий стартовий пакет (але номер телефону не зберігається) Vodafone Light +. Цей тариф майже такий самий, як був в нас. І буде вам РБА за 280 грн.+25 грн. стартовий пакет. Більше варіантів, наче б то немає.
  8. А у вас який тариф? Ви вже підключили РБА? Це для будь-якого тарифа можна поміняти сімку і рік без абонплат буде на 280 грн. дешевше? Чи лише для тарифу Vodafone Light +. В мене як раз закінчився РБА, треба терміново щось вирішувати.
  9. А в тарифі Vodafone RED EXTRA XS Рік без абонплат скільки коштує? В інтернеті пише, що 480 грн. На сайті, взагалі, немає інформації про Рік без абонплат для цього тарифу. Є тільки для Vodafone RED XS (без екстра), там написано 600 грн. В чаті питала два рази,раз сказали 480 грн., другий раз сказали 540 грн. https://www.vodafone.ua/ru/chastnym-klientam/uslugi/year-service
  10. Я пробувала. Гроші зняли. а потім сказали, що приблизний час очікування 20 хвилин.Залишайтеся на зв'язку!
  11. Та те, що буде 35 грн. - я знаю. Через це й хочу перейти. Але це не з 1 жовтня, а в моєму випадку з 19 жовтня, бо в мене 19 знялася абонплата 20 грн. А з 19 жовтня вже буде 35 грн. Тільки я оце з 22 числа намагаюся вияснити оці всі питання, і в мобільному салоні, що на пр. Волі, і на Парковій, в на сайті МТС - мені всі говорять по-різному. В мого чоловіка теж 24 грн./міс. Але йому в СМС прийшло, що потрібно підключитися з такого-то по таке число, і буде 24 грн. на три місяці з моменту підключення. А тут, виходить, що ніхто з консультантів МТС взагалі нічого точно не знає. Говорить так, як йому хочеться. На пр. Волі мені жіночка взагалі сказала, що такої акції вже давно немає, і мені випадково надіслали СМС. Моєму чоловіку вона два тижні тому так само казала, що не можна. Але він підключив цей тариф.
×
×
  • Створити...