Перейти до змісту

Volodya2009

Учасники
  • Постів

    291
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    1

Volodya2009 став переможцем дня 30 серпня 2012

Volodya2009 мав найпопулярніший контент!

Репутація

72 Байдужий
  1. святе і грішне все на купу . Для такого інтернету каструля потрібна велика (така як стоїть на заправках WOG і банках) і ліцензія відповідна потрібна, а в Ка діапазоні каструля від 0,6 м.. Ціни на Інтернет в Ка-діапазоні будуть відомі лише за 15 днів до початку офіційного старту. Кого цікавить, то ось ціни на такий інтернет в Російській Федерації. Весь цей проект робиться під програму "Інтернт в кожне село".
  2. Вот еще одно доказательство для всех кто не в курсе (есть видео) Українці користуватимуться інтернетом за допомогою сучасного супутника Ka-Sat
  3. кто морозит? Если не в курсе, тогда даю Вам почитать официальную информацию «Датагруп» открыли KA-SAT Если и после этого не верите, тогда свяжитесь с НКРСИ и они Вам подтвердят, что ждут результатов исследования от Датагруп до 29 ноября этого года. Абонентское оборудование уже закуплено.
  4. Датагруп зараз не до абонентів є справи більш нагальні ,наприклад, Інтернет в Ка - діапазоні, а також дано дозвіл на випробування абонентських терміналів в Ка - діапазоні.
  5. пропустили . антенна українського виробника Квант-ефір дану антенну з Андрієм ми вже обговорили в лічці, що в середині фото тут. Чи варто її брати? Кожен вирішує сам.
  6. скажіть мені будь ласка, хто буде вішати дві-три антенни, а також крутити їх? Давайте порахуємо в яку копійку влетить простому громодянинові.1. Суміщена антенна МВ+ДМВ DIP 26/6-12/21-60 - 360 грн. 2.ДМВ антенна (на Карбишева) ~ 150,00 грн. 3.Сумматор (виготовляється на замовлення, згідно з техданими замовника) - від 142,00 грн. Ні в нас в місті ні у вас в Києві на базарі ніхто не чув, не бачив і не знає про такі речі. Продавці дивилися на мене я к на божевільного і не розуміли, що я хочу. 4.Підсилювач при потребі - від 20 грн. (окремо на МВ і окремо на ДМВ). 4.Мачта, щоб підняти антенну +кабель+різна дрібнота + робота майстра. При такому розкладі той хто має клепку повісить супутникове або буде дивитися Iptv або OTT все нормально ловиться, обладнання звісно не з базару і тому не коштує 50 грн. . Перевірено. конкретніше яка антенна, при такій потужності на маленьку антенну можна ловити канали до 30 - го. нехай повісить і ефірне і супутникое, а потім вибере те до чого лежить душа .
  7. до чого вперті люди пішли не хочуть читати: антенна повернута на Словацького, ніхто не буде крутити антенн на Карбишева із-за одного каналу. На відбитті канал йде погано. Якщо хтось знаходиться в зоні прямої видимості на вежу тоді так канал йде нормально. Мало в кого антенна знаходиться в зоні прямої видимисті на вежу на Карбишева. Також підозрюю, що хлопці нелегально збільшили потужність передавача, радіус покриття для передавача потужністю 0,01 КвТ становить всього 8...10 км. в зоні прямої видимості на вежу не рахуючи перешкод.Закриваємо тему, бо дана тема називається: Цифрове телебачення Т2 Луцьк
  8. Викладаю обіцяні фото. До понеділка канал йшов ідеально. не розуміє всього цього чоловік або просто прикалується. Ось починається сезон дощів і народ оцінить "нову потужну телемережу" DVB-T2/256QAM/3/5 сигнал буде прострелювати невідомо звідки інколи можна буде прийняти те, що не йде в наших краях інколи все це може накластися на хороший сигнал на найближчих передавачах. Причому це буде спостерігатися як на аналогові так і на цифрі. Не раз в мене бувало так, що дивишся ТРК "Україна" а поверх йде картинка від Нова Волинь. Ефір загаджений, частоти роздавалися ще у 80-х роках минулого століття.
  9. а одним реченням не могли написати? Якщо потужна антенна і направлена на вежу на Карбишева, то можливо і ловить ( а можливо хлопці нелегально збільшили потужність передавача). Повторюю мене в центрі міста антенна полячка піднята на висоту четвертого поверху і повернута на Словацького ТВІ сипе (завтра викладу фото), а на Соборності та сама антенна і піднята на таку ж висоту ТВІ не показує. Людина проживає в районі Чернишевського - ТВІ не показує (дивиться по супутнику). Ось, що пишуть інші люди: Зараз на багатьох форумах з'явилися люди котрі говорять , що з телебаченням(ефірним, аналоговим) у нас все гуд, люди шукайте проблеми в себе. Але проблема не в людей, проблеми наверху. Чесно признаюся маю мрію купити професійний прилад і проїхатися містом, зробити заміри, щоб знати, що робиться насправді. Бо щось мені підказує, що не все добре в нашому королівстві.
  10. Наприклад алюмінієва труба для кріплення ефірної антенни довжина 3м, D=40мм, товщина 2мм ~ $ 30 в стандарті який описує ефірну цифру сказано приблизно так:"повинен гарантуватися прийом на висоті від 10 м від рівня землі". ПР ями там нічого не сказано з ямами кожен розбирається сам як може . Але з досвіду інших людей котрі ловили нашу ефірну цифру в ямі, то піднімали антенну десь на висоту від 7 метрів від рівня даху, ставили антенну з коефіцієнтом підсилення від12 дБ, а також ставили професійний підсилювач Terra. Дехто наприклад (ті хто займається DX-прийомом ставить на кожен піддіапазон окрему антенну (наприклад 21-26; 24-35 ....) ставлять багатополосні сумматори + підсилювачі. Але вся ця конструкція коштує дуже-дуже дорого. Лише антнне господарство із сумматорами і підсилювачем може потягнути не на одну тисячу американських президентів. на Будівельників за 9 поверховим будинком? Якщо так то є перешкода той самий будинок. Пробуйте ловити на відбитті з більш якісною антенною.І на закуску цікаве фото від одного угорця, хоббі якого наземний TV DX. кому писати скарги? Кому дзвонити? Подзвоніть Зеонбуду і гарантую вам веселий настрій не на один день (маю досвід). Хто ламати голови буде? Якби там були голови, то не проектували і не будували таке. А так "маємо те, що маємо".Якщо в концерні РРТ сказали: то про, що далі можна говорити.
  11. офіційна реклама Зеонбуда: "і головне безкоштовно". я до вас не маю діла, Ви далеко в Києві, а ми тут в провінції. Якщо людина навіть в центрі міста не може зловити ефірну цифру, а аналог ловить без проблем, то про, що можна говорити далі. тема називається: Цифрове телебачення Т2 Луцьк. Модератори почитають цю дискусію і надають по шапці. Перший національний на Волині вже десь років зо два як йде в ДМВ діапазоні. Я не знаю що там п'ють в концерні РРТ, вони вимушені будуть вимкнути МВ діапазон, бо даний діапазон мають передати під інші цілі. А також припинить дію угода про захист аналогових частот. Цитую Вам офіційний документ:"Аналіз використання даних смуг частот РЕЗ аналогового мовлення показує, що далеко не всі підходи до планування, які використовуються в країнах Західної Європи, можуть бути використані в інтересах України. Перш за все це пов'язано з необхідністю: переводу в інші діапазони передавачі АТБ метрових діапазонів хвиль, які в І діапазоні працюють на 1,2 ТВк (48,5-66 МГц), в ІІ діапазоні на 3-5 ТВк (76-100 МГц) та ІІІ діапазоні на 10,11, 12 ТВк (206-230 МГц); врахування того, що в V-му дециметровому діапазоні хвиль АТБ в смугах частот 654-686 МГц, 726-758 МГц та 766-862 МГц на первинній основі працюють РЕЗ інших служб." Розумію вчора було свято і в концерні РРТ таке бовкнули . вежу потрібно було вводити в експлуатацію ще п'ять років тому. Але ні в 2012 побудували вежу і все, навіть думки людей не запитали. я вас розачарую - ціна ніколи не впаде, дві фірми поділили ринок сет-топ-боксів і все. нічого не вийде сигнал на відбитті буде ніякий, хіба що хлопці збільшать потужність передавачів.
  12. а толк який? Все кинуть і почнуть збільшувати потужність передавача. Із-за одного канала ставити ще одну антенну? Взагалі, то ТВІ не має ліцензії на мовлення в м.Луцьк і Волинській області. дану тему закриваю.
  13. пр-т Соборності 4-й поверх ТВІ сипе, попросив колегу живе на Ковельській на виїзді з Луцька - ТВІ не має, вул. Червоного Хреста так само. Потужність передавача 0,01 кВт, Львівська не показує. Що ще вам доказувати. Ніхто дві-три антенни ставити не буде. бо все в нас робиться через жопу, людей мають за ...Те, що багатьом потрібно купувати антенну за 200-300 грн., сет-топ бокс ~ 600 грн., якісний кабель ~ 5,00 грн./м.п. якщо потрібно трубу щоб підняти антенну чим по вище і це Ви називаєте "безкоштовне телебачення?. Щойно спілкувався з білорусом із Бреста в них ефірне телебачення ловиться на кусок дроту, а в нас? Я взагалі не бачу логіки в діях тих хто все це робить. Спустіться з небес на землю, поспілкуйтеся з людьми хто живе в іншому кінці міста. Закони фізики ще ніхто не скасовував.
×
×
  • Створити...