Перейти до змісту

Вибрати зимову резину

VitaliyS

Рекомендовані повідомлення

Кто-то что-то слышал о резине Kumho?

Советуют брать :unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та Кумо входить в десятку світових виробників,частка світового ринку близько 2-3%(що багатьом популярним на нашому базарі брендам і не снилось),взуває боліди Формули-3,постачає шини на конвеєр корейських автовиробників і деякі моделі Мерседес.Це деяка загальна інформація.Так як маю досвід роботи із шинами,можу додати,що Кумо хороша альтернатива Michelin i Bridgestone.До речі,топікстартеру радив би взяти Kumho KW21-для міста саме те,що потрібно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі,топікстартеру радив би взяти Kumho KW21-для міста саме те,що потрібно

або KW-19ok.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з власного досвіду помітив, що зимову гуму потрібно брати більшу висоту, допустиму для вашого авта, для міста - досить мяку та із широкими канавками для відводу снігу зпід колеса, особливо коли лід присипаний снігомdont.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось мені радять купувати Sava Eskimo S3. Говорять, що співвідношення ціна-якість доволі добре. В кого які думки на рахунок цих шин?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось мені радять купувати Sava Eskimo S3. Говорять, що співвідношення ціна-якість доволі добре. В кого які думки на рахунок цих шин?

Як бюджетний варіант можна брати,ця шина в минулі роки непогано себе зарекомендувала.Але якщо економити на шинах немає мети,можна звернути увагу на лідерів світової шинної промисловості.Їх шини дорожчі не просто так,там над розробками нових моделей працюють сотні інженерів,шини проходять серйозні випробування на полігонах,в результаті на виході завжди в чомусь інноваційний продукт,який працює на вашу впевненість і безпеку на дорозі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені нокіан подобається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вдячний за допомогу як в плані порад так і пропозицій !

Сталося трохи інакше - я по ваших порадах вибрав оптимальну, як на мій погляд ціна - пропозиція - якість :) і переслав ссилку на ту гуму сестрі

щоб вона тільки глянула що я вибрав. Вона ж, без попередження поїхала і купила її.

Вже трохи сварився з нею, кажу я вже домовився, мені й ціни написали, і це ж я мав її купляти...

Сьогодні з ранку їздив "перезувати" хоча мені здаєтся що трохи зарано.

Взяли Kumho, одну з тих що ви радили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І нічого не рано ще перезуватись :) Якраз пора :) А на якій саме моделі зупинились? KW21? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от, на 33-му пішов сніг, а ви кажете рано перезуватись :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взяв на KIA такі: Kumho I Zen KW22

Kumho_I%20Zen%20KW22_b.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І нічого не рано ще перезуватись :) Якраз пора :) А на якій саме моделі зупинились? KW21? :)

Так, саме на цій моделі.

P.S. ну нічого, літню гуму вже буду купляти сам :)

Вот привезуть сестрі в слідуючому місяці нову машину, то хай купляє вже на свою :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Неочікувано стикнувся з іншою проблемою :( , немає де зберігати стару резину.Вирішив продати, може підкажете такий знос великий чи нормальний ще ? Фото в темі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...