Перейти до змісту

Плёнка под Карбон 3D на автомобиль

Sandman

Рекомендовані повідомлення

Акция!

Плёнка под Карбон 3D (Германия) 152cm X 100cm на авто от 1,- евро на аукционе Ebay + доставка на Украину 9,- евро действует до 20 сентября.

http://www.ebay.de/sch/Auto-Tuning-Styling-/14761/i.html?LH_Auction=1&_catref=1&_fln=1&_ssn=moobilo_de&_trksid=p3286.c0.m282

063 851 41 шесть ноль - Олег

WEF-CF-580_01.JPG

WEF-CF-580-55.JPG

WEF-CF-580_10.jpg

WEF-CF-580_11.jpg

WEF-CF-580_16.jpg

WEF-CF-580_17.jpg

WEF-CF-580_19.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить.Тільки ніц не зрозумів.Яка остаточна ціна за 1.52 м * 1.00 м?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить.Тільки ніц не зрозумів.Яка остаточна ціна за 1.52 м * 1.00 м?

Вартість - 200 грн за погонний метр.

Оптом - дешевше (1 рулон - 30 метрів 1.52 м * 1.00 м) - 170 грн за погонний метр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А це не задешево за саме ЦЕЙ карбон.Чи може він не з Європи? Я купував за ту ж ціну тільки Китайський.І гуано повне.Так як на фото БМВ він ТОЧНО не тягнеться. <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А це не задешево за саме ЦЕЙ карбон.Чи може він не з Європи? Я купував за ту ж ціну тільки Китайський.І гуано повне.Так як на фото БМВ він ТОЧНО не тягнеться. <_<

Та ні. Вартість плівки дешева тому, що ми постачаємо напряму від виробника "McCarbon" (Німечинна, вся плівка брендована) та формуєм диллерську мережу в Волиській області.(є ще сайт McCarbon.de, але ми його переробляєм).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Впринципі 1 м.п. готовий придбати.Ви можете дати гарантію,що він буде тягнутися? Так як хочу обклеїти елементи салону,що мають опуклу форму.Можна в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дамо гарантію та зразки чорного карбону 3D. Такщо телефонуйте на моб.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Домовилися.Наберу на тижні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

152cm X 100cm це тільки такі листи, чи продаеться на метраж? Тоді яка ширина?

Ви випадково не затягуєте елементи кузова плівкою? Можливо хтось знає де можна гарно затянути кришу автомобіля в Луцьку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви випадково не затягуєте елементи кузова плівкою? Можливо хтось знає де можна гарно затянути кришу автомобіля в Луцьку?

Рулон 30 метрів виста незмінна 152см Х 100см , Ширина 152см. Елементи кузова не затягуемо плівкою і в Луцьку здається ніхто цього не робить, але у нас планах є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Роблять в Луцьку.І дах,і капот тягнуть.Все залежить від самої плівки.Кому цікаво,в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рулон 30 метрів виста незмінна 152см Х 100см , Ширина 152см. Елементи кузова не затягуемо плівкою і в Луцьку здається ніхто цього не робить, але у нас планах є.

Роблять, тільки ціни космічні. Мені загнули 150$ за кришу, коли в столиці ця сама процедура коштує 100$. Краще вже перефарбувати кришу, надійніше буде!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Автовініл, Плівка під карбон 3D. В Луцьку,

Телефонуйте: +38 (063) 851-41-60, +38 (068) 566-84-66,

+38 (095) 037-81-29

155483mcc.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.yaplakal.com/forum11/topic360038.html ----- " Ух ты, первый раз такое слышу. Может технология какая-то не правильная?

Просто, видел машину после снятия пленки, все тип-топ."

Такі "майстри" клеїли. + думаю що плівка гуано Китайське на тих фотах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вивод автолюбітелі зробили. Пльонка - гуано, понти под карбон це лиш понти аналогічні бризговікам Спарко після такіх апгрейдів понти +100, а функціонал +0. Еслі поклеїв будь готовим через кожні 2-3 рокі по новій переклеювати скриваючи всі недоліки, або перефарбовувати.

Ну пасудіте самі. Етіх пльонок вагон на вибір. Як декор чудово підходять. А на авто яке жариться літом, зимою мерзне - перепади температури не на користь ні пльонці, ні лакокрасочному покритю. Маркетологі хай вдавляться доказуючи що все пучком, переводячи стрілки на конкурентів і поганих майстрів. А факт є факт - обтянул пластіком машину, тепер я стрітрейсер :smile3:

З.І. Обтігнув телефон коріш чудо авто пльонкой безумно дарагой, стерлась фактура за місяць носіння в кармані. Я свій йайфон шкірою обклеїв щоб в руках не сковзав. І їй хоть хоть би що.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...