Перейти до змісту

Куплю будинок

NANO

Рекомендовані повідомлення

Куплю недорого будинок придатний для житла в радіусі 30 - 40 км від м.Луцька. Деревяні, шлакові нерозглядаю. Звертайтесь за телефоном - 0506788342 Людмила

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куплю недорого будинок придатний для житла в радіусі 30 - 40 км від м.Луцька. Деревяні, шлакові нерозглядаю. Звертайтесь за телефоном - 0506788342 Людмила

с. Шклинь (в сторону Львова) 30км. від Луцька, будинок великий (9м на 11м) 4-кімнати, коридор, виранда, піднавіс... з білої цегли, будинку приблизно 25 років + Літня кухня, ванна, сіни, сарай, також з білої цегли. Газ, вода центральна + своя скважина, своя каналізація, 3-ох фазна лінія! Хотіли 45тис. у.о. Якщо зацікавить то напишіть мені а я уточню чи ще не проданий і чи не змінилась ціна!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

с. Шклинь (в сторону Львова) 30км. від Луцька, будинок великий (9м на 11м) 4-кімнати, коридор, виранда, піднавіс... з білої цегли, будинку приблизно 25 років + Літня кухня, ванна, сіни, сарай, також з білої цегли. Газ, вода центральна + своя скважина, своя каналізація, 3-ох фазна лінія! Хотіли 45тис. у.о. Якщо зацікавить то напишіть мені а я уточню чи ще не проданий і чи не змінилась ціна!

дякую. уточніть чи ще не проданий і чи не змінилась ціна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую. уточніть чи ще не проданий і чи не змінилась ціна.

добре

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

может такое предложение заинтересует... :0011:предложение

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Пів будинку, 2-і кімнати, кухня, ванна, туалет, євроремонт. Р-н Червоного хреста. 50 тис. у.є

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всім дякую. Купили. Тему можна закривати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...