Перейти до змісту

візьму в оренду гараж в районі Балки

Yurec

Рекомендовані повідомлення

Шукаю гараж в районі балки. Сам живу по вул. Декабристів- орієнтир 9-ти поверховий Будинок на перехресті вул.Мазепи та Декабристів. на картіГараж потрібен для легкового авто. Ціна до 250, хоча бажано не більше 200 грн. Посереднику винагорода. тел 0633522041, 0667113216, 0987075125 - Юрій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Автозавод і Зої Космодемянскьої задалеко. Бажано недалеко від будинку в приватному сексторі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здам в оренду металевий гараж в р-ні Балки (точніше вул. С.Ковалевської, навпроти навчального корпусу ЛДТУ). Поруч - приватний будинок власників. Орієнтовна вартість оренди 200 грн./міс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

трошки далекувато, але пройтися подивитися можна. Лишыть номер телефону ваш чи власників.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відписала в приват :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шукаю гараж в районі балки. Сам живу по вул. Декабристів- орієнтир 9-ти поверховий Будинок на перехресті вул.Мазепи та Декабристів. на картіГараж потрібен для легкового авто. Ціна до 250, хоча бажано не більше 200 грн. Посереднику винагорода. тел 0633522041, 0667113216, 0987075125 - Юрій.

Э два гаража. Один в районі вулиці Захарова - металевий- - 150 грн. Один в кооперативі Транспорт-1(мурований з ямою) - 250 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікавить той що на захарова, хотів би лянути. Скиньте тел в приват чи самі наберіть мене

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Глянув той що на Захарова, він мені підійшов і вчора мав вїжджати (взагалі-то мав ще в середу, але перенослося з ініціативи орендодавця на четвер). Але в останню мить той орендодавець, сказав, що йому запропонували за гараж більше, і відмовив мені.

ЩЕ РАЗ ПЕРЕКОНУЮСЯ, ЩО КОЖЕН "ХАЗЯЇН СВОГО СЛОВА" - слово дав, слово забрав:)

Чесно кажучи, то дуже неприємно. З учасником борди Богданом - номер тел. 0937538656 не рекомендую мати справу.

Так що я знову у пошуках гаража, тому тема залишається актуальною

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

знайшов гараж, тему можна закривати, дякую

гараж знайшов, усім дякую. тему можна закрити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...

хату біля якої я знімав гараж продають, а отже треба його звільнити. Так що мені знову треба гараж в районі балки - вул.Декабристів (чим ближче до магазину Апетити, тим краще)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...