Перейти до змісту

Продам новий системний блок

kompiktex

Рекомендовані повідомлення

Потрідно адміністрації просити щоб влаштували жорстку додаткову реєстрацію для цього підфоруму, бо ці флудера вже заіпали) Закрийте тему! Тут нічого не продають а просто пиз...ть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрідно адміністрації просити щоб влаштували жорстку додаткову реєстрацію для цього підфоруму, бо ці флудера вже заіпали) Закрийте тему! Тут нічого не продають а просто пиз...ть

Підтримую і вказували правдиві контакти, типу телефон, де фірма знаходиться, щось типу такого!!! :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Andrew_Best правду каже стіки флуду накидали а про системний блок вже забули.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10dante10 , bearler, irenka, хто ще - я бачу багато в тебе знайомих чиї ти ніки використовуєш!

А відповідь на лист так і дати не можеш!

Но я Жду сцуко!

матами обкласти я тебе теж можу по телефоні, не зобовязаний я тобі номер давати

ти прийди отоді то поговорим по чоловічому так би мовити, а взагалі хлопче шо ти собі позволяєш, в тебе молоко на губах ще не обсохло, да я уже по всій європі на роботі був коли ти ще у дитсадок ходив, якшо хоч мати проблеми то ласкаво прошу, але не хотілося б тебе зачипати зєльоний ти ше.

ДОПОБАЧЕННЯ !!! З ТАКИМИ ЯК НАШ ТОПІК СТАРТЕР КРАЩЕ ДІЛА НЕ МАТИ , ТОМУ ЩО ЦЕЙ ВЕСЬ ФЛУД РОЗПОЧАВ ВІН ОБРАЗИВШИ 10DANTE10 БАРИГОЮ, ЦЕ ЙОГО ПОТРІБНО У БАНЮ НЕХАЙ ВЧИТЬ ПРАВИЛА ПОВЕДІНКІ !!! І УВЕСЬ СЬОГОДЕННИЙ ФЛУД У ТЕМАХ ВИНИНАЄ ЧЕРЕЗ ТАКИХ РОЗУМОВООБДІЛЕНИХ, НЕАДЕКВАТНИХ І НЕРВОВИХ ТОПІКСТАРТЕРІВ ЯК ЦЕЙ !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10dante10 , bearler, irenka, хто ще - я бачу багато в тебе знайомих чиї ти ніки використовуєш!

А відповідь на лист так і дати не можеш!

Но я Жду сцуко!

матами обкласти я тебе теж можу по телефоні, не зобовязаний я тобі номер давати

ти прийди отоді то поговорим по чоловічому так би мовити, а взагалі хлопче шо ти собі позволяєш, в тебе молоко на губах ще не обсохло, да я уже по всій європі на роботі був коли ти ще у дитсадок ходив, якшо хоч мати проблеми то ласкаво прошу, але не хотілося б тебе зачипати зєльоний ти ше.

ДОПОБАЧЕННЯ !!! З ТАКИМИ ЯК НАШ ТОПІК СТАРТЕР КРАЩЕ ДІЛА НЕ МАТИ , ТОМУ ЩО ЦЕЙ ВЕСЬ ФЛУД РОЗПОЧАВ ВІН ОБРАЗИВШИ 10DANTE10 БАРИГОЮ, ЦЕ ЙОГО ПОТРІБНО У БАНЮ НЕХАЙ ВЧИТЬ ПРАВИЛА ПОВЕДІНКІ !!! І УВЕСЬ СЬОГОДЕННИЙ ФЛУД У ТЕМАХ ВИНИНАЄ ЧЕРЕЗ ТАКИХ РОЗУМОВООБДІЛЕНИХ, НЕАДЕКВАТНИХ І НЕРВОВИХ ТОПІКСТАРТЕРІВ ЯК ЦЕЙ !!!

Мда..Ось так і завжди виходить як в тому приклад,і що навів dj_design "Твои силы в интернете просто смешны" :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я видать не ту тему відкрив. Підскажіть де нормальна, здорова торгівля? І де господар, у якого на подвір'ї собаки лаяться? Гортав, гортав, чекав на якийсь торг - а там два БАРАНА зустрілися і продають одне одному баранячий горох. Сію публіку ЦАР може хоча б насварити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...