vrm Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 12:09 #1 Опубліковано 28 Грудня, 2010 в 12:09 Продам Ваз 21093 94 р.в мотор 1,5л, 5стКПП. Колір білий. Кузов був варений (дніще латалось, пороги переварювались) Деякі недоліки лакофарбового покриття. Мотор в нормі. Загалом машина має кучу невеличких мінусів, на усунення яких в мене немає ні бажання ні часу, а основне коштів. Якби в машині не було до чого придертись дешевше ніж 3200$ не віддав би, а так від цієї суми ТОРГ до бою. Також скину на гуму, бо лиса... Якщо буде потреба продам з магнітолою СD/DVD/USB і підключу сигналізацію... Фото при потребі можу викласти, але краще самому побачити/помацати Якщо будуть реальні покупці до Нового Року від мене святкова знижка, а то стоїть сніжком припадає... Ой забув за контакти. 066 3983784, або запитуйте в приват.
vrm Опубліковано 10 Січня, 2011 в 08:35 Автор #2 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 08:35 Актуально...Уточнюю по ціні - від 3200$ (середньостатистична ціна нормальної машини - сів і поїхав) віднімаю 400$ + торг. Фото/відео можна глянути на auto.ria P.s. Я розумію, що на борді не знайду покупця, але все ж... Хто допоможе продати гарантую винагороду...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.