Перейти до змісту

Продам земельну ділянку 20 сот. під житловий будинок за $ 10 тис.

Рекомендовані повідомлення

Продам земельну ділянку для будівництва житлового будинку за 10 000 у.о. Площа ділянки 20 сот. Знаходиться на відстані 11 км. від Луцька по трасі Луцьк-Рівне , одразу за Піддубцями , 80 метрів від траси , друга лінія . Комунікації поруч . Престижне мальовниче місце , гарні сусіди . ТЕРМІНОВО ! Можливий обмін на пиломатеріали , будматеріали , хороший автомобіль або бус . Тел. : (099) 754-12-09 .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Престижне мальовниче місце , гарні сусіди. ТЕРМІНОВО ! Можливий обмін на пиломатеріали , будматеріали , хороший автомобіль або бус

Яка кінцева ціна? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Престижне мальовниче місце , гарні сусіди. ТЕРМІНОВО ! Можливий обмін на пиломатеріали , будматеріали , хороший автомобіль або бус

Яка кінцева ціна? :)

кінцева - при зустрічі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу запропонувати на обмін метал. гараж утеплений, зі світлом біля Конякіна в охоронюваному кооперативі, а також дачний участок 10 соток в кооперативі "Воротнів"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу запропонувати на обмін метал. гараж утеплений, зі світлом біля Конякіна в охоронюваному кооперативі, а також дачний участок 10 соток в кооперативі "Воротнів"

А кооператив який ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кооператив "Турист" (вул. Лідавська) - Гаража.

Дача - за дачами Гаразджі біля лісу. Маршрутка якась їздить, здається 230. Кооператив дачно-садівничий "Воротнів"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кооператив "Турист" (вул. Лідавська) - Гаража.

Дача - за дачами Гаразджі біля лісу. Маршрутка якась їздить, здається 230. Кооператив дачно-садівничий "Воротнів"

Є питання

а). Чи приватизовані гараж та ділянка .

Можна номер гаража .

б). У скільки оцінюєте гараж , ділянку .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не приватизовані.

На гараж маю будівельний паспорт і взяв довідку в голови кооперативу, щоб робити приватизацію.

Треба іти в БТІ. Номер можу сказати при зустрічі або по телефону.

Ділянка дачна документи на приватизацію подав в інстинцію на Ковельській. Встиг, бо ще минулого року зібрав документи на безкоштовну приватизацію, які проголосив минули уряд. Зараз припинилося фінансування, тому чекаю. Або треба гривень 400 платити, то піде діло швидко. Оскільки не продавав, то не хотілося платити. Буде інтерес - заплачу і закінчу процес приватизації.

Відносно ціни, то моя нерухомість є дешевшою від 10 тис. доларів, проте я не розраховую на доплату.

Тобто Ваша земля на мою дачку і гараж. Вважаю обмін рівноцінним. Якщо ні, то вибачайте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не приватизовані.

На гараж маю будівельний паспорт і взяв довідку в голови кооперативу, щоб робити приватизацію.

Треба іти в БТІ. Номер можу сказати при зустрічі або по телефону.

Ділянка дачна документи на приватизацію подав в інстинцію на Ковельській. Встиг, бо ще минулого року зібрав документи на безкоштовну приватизацію, які проголосив минули уряд. Зараз припинилося фінансування, тому чекаю. Або треба гривень 400 платити, то піде діло швидко. Оскільки не продавав, то не хотілося платити. Буде інтерес - заплачу і закінчу процес приватизації.

Відносно ціни, то моя нерухомість є дешевшою від 10 тис. доларів, проте я не розраховую на доплату.

Тобто Ваша земля на мою дачку і гараж. Вважаю обмін рівноцінним. Якщо ні, то вибачайте.

Вибачаю . Торг можливий в межах 100... 150 у.о.

Ділянка перспективна .

Поряд уже іде будівництво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Що Ви вкладаєте у поняття хороший автомобіль або бус?

який рік, тип кузова тощо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що Ви вкладаєте у поняття хороший автомобіль або бус?

який рік, тип кузова тощо...

В поняття " Хороший автомобіль або бус " вкладаю наступне :

а). Справний технічний стан ( придатний до експлуатації без значного ремонту ) ;

б). Відповідність ціні - або повністю покриває вартість ділянки , або

щось у межах 6...7 тис дол. і господар готовий покрити різницю .

При зустрічі допускається обговорити як обмінну вартість авто ,

так і обмінну вартість ділянки .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...