Перейти до змісту

Зніму подобово квартиру

Woker

Рекомендовані повідомлення

Студенти(багато) знімуть квартиру(не менше 1 кімн.) для святкувань(не важливо чого)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0958205345 Інна

сам знімав квартиру 3х кімнатну біля "Слона", в неї ще пару квартир по місту думаю домовитесь!=)

можу виложити фотки квартири на мило

P.S є ще одна квартира по вул. Липинського

0997541669

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0958205345 Інна

сам знімав квартиру 3х кімнатну біля "Слона", в неї ще пару квартир по місту думаю домовитесь!=)

можу виложити фотки квартири на мило

P.S є ще одна квартира по вул. Липинського

0997541669

фоткі це супер, в тебе скайпа нема?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви мене вибачте, але жодна людина, при здоровому глузді, не здасть квартиру студентам (а їх же ше ж і багато) для святкувань... Потім прибирати - собі дорожче...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви мене вибачте, але жодна людина, при здоровому глузді, не здасть квартиру студентам (а їх же ше ж і багато) для святкувань... Потім прибирати - собі дорожче...

можна за тысяч 6 грн.

а так да

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

головне не казати хазяйці, що вас буде багато, і не буянити, щоб сусіди не приходили з погрозами, що визвуть наряд!а прибрати можна після себе думаю тим більше що хазяйка перед тим як здавати квартиру нагадає про це!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, що домовитись можна. Сам студент і не раз знімали квартиру і все нормально. І ціни нормальні були, орієнтовно 15 чоловік - 800грн за добу. Номерів не маю, але такі квартири не рідкість і якщо люди адекватні то все буде нормально. Ну і звичайно після себе прибрати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ціни нормальні були, орієнтовно 15 чоловік - 800грн за добу.

Ніколи не знімав, але видно щось упустив в розвитку нашої цивілізації, з яких це пір 800 грн за добу стало нормальним, ви в Буковелі знімали під Новий рік чи що? :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Студенти(багато) знімуть квартиру(не менше 1 кімн.) для святкувань(не важливо чого)

за 1000 грн/доба з 31 грудня на 1-ше січня можу здати 1-но кімнатну квартиру на 33-му... Якщо є бажання та можливості прошу в приват...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 1000 грн/доба з 31 грудня на 1-ше січня можу здати 1-но кімнатну квартиру на 33-му... Якщо є бажання та можливості прошу в приват...

А перед тим килимки заберете і шпалери знімете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...