Avatar Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 15:42 #1 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 15:42 Квартира потрібна на довготривалий термін. Обов'язково: — поверхом вище в квартирі не повинно бути шумно, не повинно бути дитини, яка цілими днями ганяє як коняка, гупаючи і заважаючи відпочивати/спати (по цій причині буду виїжджати з квартири, що орендую зараз); — плита; — холодильник; — ванна або душ в гарному стані; — постійно гаряча та холодна вода; — хороший ремонт; — двоспальне ліжко; — стіл на кухні та в кімнаті, 2-3 стільця; — опалення автономне або загальне; — недалеко місце для парковки авто щоб проглядалось через вікно або в добре освітлюваному місці; — без приколів типу: "На наступних вихідних приїжджає власник/тьотя/мама/брат/собака, будь ласка звільніть квартиру до того часу.".Бажано (не обов'язково): — пральна машина; — телевізор; — 2-4 поверх.Бажане розміщення: Волі, Лесі Українки, Винниченка, Перемоги, Шопена, Соборності.Буду платити власнику одну сумму, а він з неї вже буде сам платити комунальні та ін. платежі. Можлива також оплата в кінці місяця по наданим власником квитанціях.Можу платити на місяць вперед. Також можливий варіант підписання договору оренди.Про мене: 26 років, не палю, майже не п'ю, постійно працюю. В квартирі не шумлю, гучно музику не слухаю.Пропозиції пишіть сюди або приватним повідомленням.
Avatar Опубліковано 1 Грудня, 2010 в 00:17 Автор #2 Опубліковано 1 Грудня, 2010 в 00:17 Квартира потрібна не терміново. Можу зачекати місяць-два.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.