Перейти до змісту

Куплю пленочный советский фотоаппарат

Lexs2010

Рекомендовані повідомлення

Куплю пленочный советский фотоаппарат, желательно Зенит TTL, или другой, но в рабочем состоянии. С объективом!!! Предложения сюда или в почту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю Зеніт-TTL, Красногорський завод, чорний, шкіряна кобура, об'єктив Геліос-44м, зі стрибаючою діафрагмою. Можу додати радянський спалах, що працює від мережі 220В або від 6 елементів АА. Фотки апарату викладу завтра або післязавтра. Абсолютно робочий, без проблем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю Зеніт-TTL, Красногорський завод, чорний, шкіряна кобура, об'єктив Геліос-44м, зі стрибаючою діафрагмою. Можу додати радянський спалах, що працює від мережі 220В або від 6 елементів АА. Фотки апарату викладу завтра або післязавтра. Абсолютно робочий, без проблем.

\\\ Ціна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Резервую !!! :smile-zachot: Тільки напиши ціну і номер телефону, або як зв'язатись з тобою!!! Бажано в приват!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ФЕД-5 - 100 грн.

Вже років 15 не користуюсь, відпала потреба.

Стан - відмінний. Комплект: кобура і документи.

Якщо ціна на фотоапарат влаштує, можу продати за символічну ціну в 20 грн фотолабораторію в чемодані УПА-510 ( стан відмінний, комплект: фотозбільшувач, реле часу, ліхтар, кадруюча рамка )

Дякую за пропозицію, але цікавлять саме дзеркалки. А ФЕД дальномірний. Подумаю, як не буде інших варіантів!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є ZENIT 12xp, Обєктив HELIOS-44M-4 58mm1:2 M52x0.75. Стан ідеальний знова скаляцано приблизно 3 фото плівки. Скільки готові за нього віддати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є ZENIT 12xp, Обєктив HELIOS-44M-4 58mm1:2 M52x0.75. Стан ідеальний знова скаляцано приблизно 3 фото плівки. Скільки готові за нього віддати?

заберу за 100грн для колекції

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відписав в приват!!! Якщо згідний напиши як зв'язатися в приват!!!

Можу запропонувати смена-8м для колекції! Треба?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відписав в приват!!! Якщо згідний напиши як зв'язатися в приват!!!

Можу запропонувати смена-8м для колекції! Треба?

смена-8м вже маю, дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фотоаппарат ще не куплено!!! Чекаю цікавих пропозицій!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

В тещі є ZENIT-Е із HELIOS-44M-4, стан на 4+.

Скільки не шкода? :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...