Перейти до змісту

Проблеми зі звуком - Windows 7

pokemon

Рекомендовані повідомлення

Таке от запитання,можливо воно тут вже проскакувало,але я його не бачив.

Так от - купив ноут,поставив Windows 7 Максимальная,знайшов всі потрібні дрова - машинка запрацювала на ура,не ноут а самальот:) (Dell Inspiron N5010)

Тішився пару днів,слухав музику і коли прислухався,почув якесь потріскування,часом поклацування і то так десь часом в хвилину 3 рази,часом в 5 хвилин 1 раз,часом за 10 хвилин ні разу.

Ну от,почав хвилюватись,думаю невже щось з ноутом,вже якось думки пролітали вертати його назад поки багато часу не пройшло.

Міняв декілька разів вінду (вінда 7) різних збірок 32-64 бітних версій - не допомогло,ставив дрова на звук,то ще новіші,то понижував до старіших - те саме,тріск не пропадав.

А потім як підняв інет,погуглив,полазив по форумах і побачив що така біда не тільки в мене,дуже багато людей проливають сльози і вирішити не можуть.

І більшість всі гонять на глючний віндовс,не на залізо і не на дрова!

От і випливає таке запитання - чи знає хтось тут як вирішити таку проблему,чи опускатись на ХР і не морочити голову?

Шкода буде,бо 7імка дуже сподобалась по функціональності і оформленню,та і драйвера мої більшість на 7 чи на Вісту (але вісту ставити не збираюсь)

Допоможіть чим можете,хоч добрим словом ,хоч нормальною порадою ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Допоможіть чим можете,хоч добрим словом...

Все буде ок, все налагодиться ;)

Не хотілось би вумнічати багато, так шо я самую малость, і поравте, якшо не правий. На рахунок чо скрипить/тріщить звук - мо наводки всередині, погано екранований дріт який іде від звукового виходу на материнській платі. А от шо з цим робити? Віднеси де купував і забери гроші. По закону маєш право.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А під іншою ОС все ок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на рахунок наводки сумніваюсь...там же нема силових кабелів, і вона більш впливає на вимірювальні прилади)

як винімаєш штекер 3.5 (без колонок), на стандартних від ноута теж робиться те потріскування? якщо да, то значить не в екранірованому кабелі і не в колонках діло)

\

радив би попробувати поставити іншу звукову, на юсб...і встановити ХР)

тоді точніш будем знати в чому справА)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...