Перейти до змісту

Хто має проц під LGA 1366 допоможіть!

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто має ппроцессор Core i7 920 - 930, ДОПОМОЖІТЬ !!! СПРАВА В ТОМУ ЩО ЯКУПИВ 6-ТИ ЯДЕРНИЙ ПРОЦЕССОР Core i7 970 - а свій старий I7 920- продав на аукціоні і його немає. Спава в тму що перед тим як продавати - я забув обновити БІОС НА МАТЕРИНСЬКІЙ ПЛАТІ Asus P6T SE - А підтримка мого процессора гарантується зверсії біос 808- на сайтівиробника .Тому мені потрібен процессор на 5 хв.,щоб перепрошити біос. Я заплачу!! Допоможіт, а то комп потрібний.

Опубліковано

мда...

може лекше буде вийняти сам біос і в когось перепрошити.

а де я візьму перепрограматор? пРОЦ ТРЕБА, ПРОСТО МАЛО В КОГО САМЕ ОСТАННє ЗАЛІЗО на руках. 1000 у.овикинув на проц- ітепер без компютера ( Надіюсьу когось є платформа LGA 1366 - з 4 ХЯДЕРНИМ ПРОЦЕМ.

Опубліковано
1000 у.овикинув на проц- ітепер без компютера

Шо там було про жадібність і фраєів?:) А взагалі, знав же на шо апгрейдишся, і за які гроші, невже впадло було почитати специфікації і обновитись зараня? :friday:

Опубліковано
1000 у.овикинув на проц- ітепер без компютера

Шо там було про жадібність і фраєів?:) А взагалі, знав же на шо апгрейдишся, і за які гроші, невже впадло було почитати специфікації і обновитись зараня? :friday:

все Було спонтанно . Ось тільки сьогоднінасайт виробника зайшов-іпобачив що цей проц тримається тільки останньою версією біоса... Народ - невже у Луцьку немає ні у кого потужних компів на LGA 1366 ???

Опубліковано

буду надіятись-написав автору повідомленя. Обзвонивблизько 30-тиЛуцькихФірм ! І бувздивований-що немає цінителейHI - END заліза унас в Луцьку!!! Доведеться мені їхати у Сусідній Львів- щоб проц взяти, якщо з автором ссилки не вийде..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...