la20 Опубліковано 4 Липня, 2010 в 13:03 #1 Опубліковано 4 Липня, 2010 в 13:03 Виникла така проблема. Материнка перестала бачити свою інтегрованоу мережевну плату і будь-які які встановлювались в РСІ слоти.Сама меревна плата вже в принципі не працювала компом бачилась але нет на ній не працював. Ьул австановлена додаткова плата і нет працював більше року. Потім не знаю що сталось не бачить ні свою ні встановлену.В принципі якщо брати через пошук пристроїв рукамивбити сетеву то комп якби бачить її в диспечері пристроїв але в сетово мокруженни нічого. у коли в диспечері клацаєш на ній то комп показує що не можливо запустити пристрій.Ставив пару сетевих і нічого.В чому може бути проблема?Дякую наперід за допомогу.
Sub_Sys Опубліковано 5 Липня, 2010 в 12:22 #2 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 12:22 1) попробувати перевстановити операційну систему2) перевірити, чи взагалі працюють PCI-слоти (звуковушкою, TV-tuner, POST-card)Щодо інтегрованої - спробуй руками вписати MAC-адресу в Свойствах сетевушки.
la20 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 12:53 Автор #3 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 12:53 1) попробувати перевстановити операційну систему2) перевірити, чи взагалі працюють PCI-слоти (звуковушкою, TV-tuner, POST-card)Щодо інтегрованої - спробуй руками вписати MAC-адресу в Свойствах сетевушки.ОС міняв ставив ХР і 7 і знов ХР результат 0перевірити чимось іншим і РСІ слот немає можливості є тільки сетевушки і всеЯк поміняти МАС якщо вона не відображається, в списку сетевих адапторів її немає і все.
Sub_Sys Опубліковано 5 Липня, 2010 в 14:01 #4 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 14:01 ... Сама меревна плата вже в принципі не працювала компом бачилась але нет на ній не працював. ...Як поміняти МАС якщо вона не відображається, в списку сетевих адапторів її немає і все.Я про інтегровану.Знову ж таки, після перевстановлення віндовса інтегрована могла і запрацювати (віруси, сторонні програми, збої вінди).Якщо немає чим перевірити слоти - то перевір сетєвушкі в іншому компі.
la20 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 14:41 Автор #5 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 14:41 Інтегрована не прявлялась після переустановки віндиСетевухи на іншому компі працюють
Sub_Sys Опубліковано 5 Липня, 2010 в 15:19 #6 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 15:19 Нічого, окрім обнулити BIOS CMOS (або навіть перепрошивки BIOS) на думку не спадає.Не допоможе - міняти (ремонтувати) материнську плату.
la20 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 15:49 Автор #7 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 15:49 я думаю купити USB сетеву і все.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.