Перейти до змісту

Ну його в .опу такий Адріналін

yura2281

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін.. а я думав ти на луцький "адреналін" щось наїжджаєш :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін.. а я думав ти на луцький "адреналін" щось наїжджаєш :)

Аналогічно)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дибил из дибилов, только я не понял где там 240 то?

рано или позно такие лихачи заканчивают так:

http://rutube.ru/tracks/1479783.html?v=d4efea45dc23a72f72edb647ce0d189e

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

serzhma 11 января, 23:18

он создал массу аварийных ситуаций и чуть не въепался парочку раз. а из-за таких далпаёбов люди какраз гибнут. с такой ездой долго не проживёт, если он ещё жив.....

і він правий!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

які 240? там і 140 не пахне. так робить або "золота молодь" або Даниэль на свому таксі або пОвні дибіли. добре шо в нас в Луцку нема де так розігнатись...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

які 240? там і 140 не пахне. так робить або "золота молодь" або Даниэль на свому таксі або пОвні дибіли. добре шо в нас в Луцку нема де так розігнатись...

На спідометрі 180 і він його поклав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то чо на спидометре показует,это надо умножить на 1.6 ,так как он показует в милях :)

..у нас в центре города ехал с скорость 130км\ч. спешил..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я на Пасаті Б2 колись також 180 їхав... нууу, правда спідометр тоді ще підбрехував на кілометрів так 50 :P

А в Луцьку є де придавити, правда на трохи, але створити трійко аварійних ситуацій можна без проблем! Бували ситуації, але коли сиильно спішиш про це не думаєш(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я деякий час часто по справах їздив з одним таксистом по місту. Так от, він ніколи не спішив, їхав з нормальною швидкістю, не обганяв без потреби, не підрізав, спокійно їхав, одним словом. Так от за ці кілька років ні один тупорилий вилупок, який там кіпіш робив на дорозі НІ РАЗУ набагато раніше за нас не приїхав, хіба він перший, а ми одразу за ним хвостом (ну, мається на увазі точка, де наш маршрут кінчався). Я кажу про виключно про місто.

А ви літайте далі, може, менше вас, імбіцилів, буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слушай УБЛЮДОК-АМЁБА .. за то время когда Я спешил, не кого не подрезал.

.. и ходи пешком,Луцк маленький,тоже не опаздаешь!

може, менше вас,буде.

.. так ты ещё и постороннему смерти желаешь??? Ну ты вообще - ПАДАЛЬ!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то чо на спидометре показует,это надо умножить на 1.6 ,так как он показует в милях :)

Якого дива він в милях? Це навряд британське авто, більшість всього - старий японець. А в японців швидкість в км/год.

Да і сам порахуй 180*1,6=288 - навряд він під стільки їхав би) А от 180 - повірити ще можна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може, менше вас,буде.

ти встиг зреагувати - а хтось на тебе міг і не встигнути...

правила для кого писані? "а мнє пофіг, я умний, я умєю?"

почитай тему "сьогоднішня чергова дтп". там про багатьох таких що дуже люблять квапитися написано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може, менше вас,буде.

чесно - ні разу не шкода дибіла, який вбився перевищивши швидкість.

а нік у тебе говорить сам за себе. міцного стовба тобі. і щоб в машині нікого не було з тобою...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приєднуюсь до гарячих побажань Імпа.

Знаєш, Egoist, мене не гребе, кого ти там не підрізав. Якось на переході біля Західінкомбанку, коли я і ще група пішоходів майже перейшли на сторону банку, по правій полосі на шаленій швидкості вискочила машина, яка рухалась з мосту. Її не було видно за транспортом, який стояв на лівій полосі, тому ніхто заздалегідь не зупинявся. Якимось чудом, цей недоумок нікого не зачепив. Машина пролетіла в сантиметрах від мене. Просто так співпало. Просто, ми ще не встигли вийти на траекторію. Нагадаю, що червоне світло горіло дуже давно, бо ми вже майже перейшли дорогу.

Так от, до чого це я? І йому, і тобі, я щиро бажаю того ж, що й Імп. І якщо вам таки не трапиться міцного стовпа на дорозі, то я (і, думаю, багато хто ще) з радістю допомогли досягти того ж результату, що і стовп. А що? Боротьба за виживання. Ви нас давите, ми теж не ликом шиті, ага.

Нормальні люди поважають одне одного і все у них добре. Нормальні автомобілісти зважають на велосипедистів. І мене не раз пропускали навіть коли не повинні були, бо розуміли, що у цій ситуації так безпечніше. А не намагаються ПІДРІЗАТИ!!! велосипед, хоч зовсім не праві у тому випадку (альо, Егоїст, у тебе часом не Ауді?) Нормальні пішоходи не лізуть під машину, яка мчить і хз чи встигне зупинитись.

Тому таким сраним героям я завжди бажатиму одного. Хочеться ексріму, давай скину з мосту, адреналін зі сраки полізе. Ви кудись спішете? Кудись спішити може швидка, рятівники, міліція. Їх спішіння передбачене усіми можливими засобами. І такі довбодятли, як ти, лінуються повернути баранку і здриснути з дороги, а спецмашина повина вас, ідіотів, об’їжджати. А вам нема куди спішити. Жодна з ваших нікчемних справ не варта чийогось життя, зрозумій це, недоносок. У таких недоносків не може бути важливих справ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

льотчєгі льотають, а пєхота повзає......

хм...:huh: думаю, за взаємними образами і посиланнями головні герої ви один одного не почули, а тому і не зрозуміли..

мда.. згадується сцена із фільму "snatch":

- fuck you, Boris!!..

- fuck you...

- I said, die!..

- ........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

внимательно осматривал с переди всю тереторию,и давил на ГАЗ, если не умеешь,то и столб объехать не сможешь..

делаю так очень-кашмарно очень редко (но делаю),к велосипедистам отношусь,с отдельным вниманием,так как и сам не против покататся!очень внимательно контралирую все три зеркала,и то что с переди.

..и как бы там не было,желать столб ,даже у того ,у кого ник ЭГОИСТ ,я даже не знаю как назвать такого человека..

..в худшем случае подрезавшего меня - желаю ПРАВИЛЬНОГО ГАИШНИКА !!!(но не как не СТОЛБ)-это уму не постижимо?? вы ЭТО ПОНИМАЕТЕ???????

Я неговорю,что Я сделал правильный поступок...НО ЖЕЛАНИЕ СМЕРТИ - ЭТО сильно!!! НЕ ДАЙ БОГ ВАМ ТАКИХ ЛЮДЕЙ КАК ВЫ!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

додати немає чого...

Ви нас давите, ми теж не ликом шиті, ага.

ти шось не туда завернув, друг, я особисто не побачив де Egoist, пише про гонки на свому тарантаці двадцятирічному по Луцькі в стилі GTA

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для особо буйних гонщиків, не поспішайте жити, народ

P.S. в самого ноги потерпли після перегляду, отвережує жорстко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бажаю егоісту вивчиту граматику мови, на якій він висловлюється

не кого,не опаздаешь,тереторию,кашмарно,контралирую,не постижимо,неговорю

також знати правила дорожнього руху і не створювати аварійних ситуацій..

і міцненького стовпчика,як писали вище, щоб він не думав, що він тут самий знаючий і самий офігенний водій, що ДУЖЕ ПОСПІШАЄ

П.С. а також навчитися нормальної манери спілкування і поважати співрозмовників

Слушай УБЛЮДОК-АМЁБА , Ну ты вообще - ПАДАЛЬ!!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сідаючи за кермо знай, що десь там, попереду (а можливо й позаду) сідає за кермо (іде назустріч тобі, наздоганяє) Смерть. І не дай Бог твоя дорога пересічеться з дорогою Смерті. 

Якщо ти все-таки хочеш зазирнути в очі Смерті - їдь подалі від людей, знайди її сам, не наражаючи на небезпеку інших. 

В іншому випадку ти будеш "УБЛЮДКОМ-АМЕБОЮ"  та "ПАДАЛЛЮ", яка бажає за собою потянути ще пару трійку ні в чому невинних людей.

Зрозумів це давно, хоча катаюсь на немаленькому автомобілі.

2 egoist - Ваше спілкування дозволяє зробити висновок на рахунок Вашого ставлення до інших учасників руху. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4iter с чего ты взял что он незнает правил дорожного движения?Когда он писал что он самый офигенный и знаючий водитель? о каком уважении ты говоришь?Кого уважать?Тех кто желает тебе смерти?

Причем Egoist не первый начал! "А ви літайте далі, може, менше вас, імбіцилів, буде."

Боже сколько людей на форумах пишет с ошибками,вот даже в этой же теме............

Прежде чем пожелать человеку "міцного стовба" вы подумали что у него может быть семья?Маленькие дети?Он что написал что каждый день так гоняет?Или делает это от нефиг делать?Откуда вы знаете при каких обстоятельствах он превышал скорость?Может у него в машине жена рожала?Или ребенка срочно в поликлинику везти надо было?Все в жизни бывает!И не исключено что рано или поздно в вашей жизни будет такая ситуация при которой прийдется жать на ГАЗ?Накого то расчитывать в таких ситуациях очень сложно!!!

Мне кажется глупо осуждать человека и делать о нем выводы по его нику!

Боже люди откуда в вас столько злости?Как можно вот так человеку которого ты даже незнаешь нажелать столько всего "хорошего"???

Сама не уважаю быдла и лихочей!Придурков которые пьяные садяться за руль (как правило папиной машины) и быдлотят на дороге!

Но этот человек совершенно другой!Он никогда не сядет за руль даже после 1 выпитой бутылки пива!И очень не приятно и противно смотреть как вы,как саранча ни за что налетели на человека!Дай Бог чтоб в вашей жизни не встречались люди с такими пожеланиями........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

crowhunter, кажеш, не бачив? Значить, це він без тебе десь.

Якщо він мені назве ВАГОМУ причину, ЯКОГО ДІДЬКА їхати по ЦЕНТРУ МІСТА !!!!) (де завше шалений рух, вночі їхав?) із швидкістю СТО ТРИДЦЯТЬ КІЛОМЕТРІВ НА ГОДИНУ, я у нього особисто публічно попрошу вибачення і виставлю ящик пива. А якщо ні - усе, що я писав вище, як би це не було грубо і безкультурно, нетактовно і по-хамськи, жахливо і нестерпно, залишається в силі.

А ще, чувак, спорим я, рухаючись зі швидкістю 20 км за годину, заїду у будь яку достатньо віддалену від старту точку міста швидше за твою тарадайку?

Для особливо кмітливих підсумую свої аргументи проти таких покатушок:

1. Сенс прямує до нуля, зате фатально зростає загроза для життя і здоровя оточуючих. Ну, х з ним, залишимо мораль в стороні поки. Що у вас там важливіше за життя?

2. У місті швидка їзда не змешнує час поїздки, хіба по прямій їхати до наступної зупинки.

Так от. Нафіга таке робити?

=) Піс.

Egoistka, альо, нахрєна везти в лікарню когось у своєму авто? Знаєш, що це у швидкої там за штуковини такі зверху різнокольорові? Нє? Погугли, ага.

Кажете, швидка довго їде, да? Канешно, коли Гогі 130 туди-сюди, туди-сюди і стоїть посеред дороги, то швидко не заїдеш.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Egoistka, альо, нахрєна везти в лікарню когось у своєму авто? Знаєш, що це у швидкої там за штуковини такі зверху різнокольорові? Нє? Погугли, ага.

Кажете, швидка довго їде, да? Канешно, коли Гогі 130 туди-сюди, туди-сюди і стоїть посеред дороги, то швидко не заїдеш.)

Начнем стого что я привожу пример,ситуации которая вполне реальна!

Во вторых увожаемый не надо разговаривать со мной таким тоном,я смотрю ты слишком умный!Прекрасно и без гугла знаю про как ты говоришь "штуковини такі зверху різнокольорові"!А вот тебе не мешало бы в гугле почитать про уважение и культурное общение!

Про скорые у меня свое мнение!Очень часто бывают такие что особо никуда не торопятся!Также много раз видела и такие ситуации когда скорую которая неслась с мигалками не пропускали!Но опять же если человеку довелось пару раз притопить,это не значит что он постоянно гоняет и не увожительно относится к пешеходам и другим автомобилистам!Так что не надо всех под одну гребенку......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, з власного досвіду, на швидку надіятись - себе не поважати. Краще вже сам якось доберусь. От в мене були проблеми зі здоров'ям і викликали швидку, причому жили тоді на Гулака-Артемовського (3 хв. ходи від швидкої), то коли її викликали - чекати прийшлось 30 хв. А там їхати нікуди не потрібно було. На моїх очах людина померла через те, що швидка 40 хв. пересувалась до місця призначення. Так що коли біда - надіятись можна тільки на себе. Але тим не менше, куди б не спішив - завжди старався бути ввічливим. 

P.S.. Як погано не звучить цей вислів, але доречний завжди і при будь-яких умовах - На свої похорои завжди встигнеш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...