Перейти до змісту

Хочу зібрати "потужний" неттоп(згорить чи не згорить ?)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу зібрати міні компьютер 30x18x8(cm) на базі Zotac GF9300-G-E...думаю туди засунути Core 2 Duo E4500, 4GB DDR 2, і HDD 2,5" 500 ГБ, все це буде (цікава ваша думка) вмикатись від БЖ 250ВТ?...корпус буду робити з акрилу...тепер запитання якщо зняти куллер з процесора (залишити радіатор) і зняти куллер з БЖ...і все це обдувати або видувати двома куллерами зверху 120mm 1600rpm...буде все ок? чи згорить зразу?

(материнка і БЖ(без корпуса) знаходяться в одній площині в корпусі по бокам передбачено багато отворів для циркуляції повітря)

Опубліковано

якщо 250тка якась стара з кодегенів і тд, то не потягне

а кулера навіть не думай знімати , може і не згорить так відразу , але і стабільності через перегрів точно не буде

краще вже зроби сам до них якийсь контролер обертів на змінному резисторі або методом ШИМ

Опубліковано

Такий комп буде брати порядка 100Вт.

120мм на 1600 об - це досить велика швидкість і буде шумно скоріш за все.

Якщо ставити вентилятори тільки на нагнітання - то не дуже добре, навіть при наявності достатньої кількості вентиляційних отворів. Бокові стінки в тебе будуть вільні - зроби зліва і справа місця під установку 80мм вентиляторів.

Для нагнітання - буде достатньо однієї 120мм на 950-1200об (поставити над радіатором процессора і північного моста - я думаю має захопити все). Радіатор на процессор потрібно хороший, або переглянь вибір процессора на Celeron E3200/E3300 - він споживає набагато менше.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...