Перейти до змісту

Хроніка пікіруючого бульдозера

bidzyura

Рекомендовані повідомлення

Ну внесу і я пару слів в бочку одноголосного ганьбизму. Оправдовувати не буду, не тому що нема як, а тому що не потрібно це ні мені, ні владі, ні тим хто проти влади.

Тільки пару фраз.

У 2005 році Ющенко відмінив парад в честь дня Перемоги і 9-го травня полетів в Москву де стояв поруч з Путіним, який приймав парад російсійських військ. Потім запізнившись (як завжди) пройшов демонстрацією по Хрещатику. Пам'ятаєте як це було? 2010 року відбувся спільний парад антигітлерівської коаліції в Москві. Янукович туди не поїхав, а приймав парад український у Києві, прибувши туди в 10.01. Це я до того, які пріоритети показує нинішній президент не словами, а справами.

Свобода слова. Відкриваю я газету "Волинь" - головний друкований орган нашого регіону. З номера в номер статті про "політичний чорнобиль", про розбазарювання держави, про коаліцію "тушок" і т.п.

На пів сторінки стаття про приїзд Юлії Володимирівни в Луцьк на мітинг, про її прес-конференцію, про дії опозиції і особисто пані Тимошенко для порятунку України. І в кінці один абзац про те, що паралельно на театральному майдані проводив мітинг партії регіонів. Мабуть то до Волині обмеження свободи слова ще не дійшло.

Може поки до нас цензура й не дійшла, тож тішимось поки маємо час. Але якщо вона і є, то буде обов'язково і в нас, тільки з часом. Бо волинські ЗМІ не є аж такими приорітетними. Спочатку тиску піддаються медіа загальнодержавного масштабу, адже саме з них ми дізнаємосб переважну більшість новин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не про те хто за кого голосував чи буде,тут кожен має свою думку(і це добре),я про в принципі,чому так стало...

Звісно,що люба велика(загальнодержавна) політична сила має своїх апологетів по всій території держави-це нормально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а что слышно за двенадцатичасовой рабочий день?

да-да і за восьмиденний робочий тиждень? ну, і за одно на пенсію жінкам в 95, чоловікам в 120?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...