Перейти до змісту

Пташенята попугаїв нерозлучників

yulia2008

Рекомендовані повідомлення

Підростають пташенята попугаїв нерозлучників (маска і Фішер). Будуть готові до самостійного життя в середині травня.

Шукаємо для них сім"ю. Ціна 380 грн. Новим господарям обіцяємо підказки по догляду і утриманню.

88afbf82f03b.jpg

067d876e68f6t.jpg 32989d362596t.jpg c4eabf59afddt.jpg

мама і тато:

29fc12b1031b.jpg

5dc00f25f81ct.jpg 931384056086t.jpg 644c62490f8at.jpg 9a8bb5fda4a1t.jpg 64ecd5f28482t.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я впевнена, що десь є люди, які шукають для себе нерозлучника фішера. Це досить рідкий вид у наших краях і просто так знайти і купити таку пташку не реально. Знаю по собі, коли шукала Куку і Фішку. Куку мені привезли з Херсона, а Фішку замовила через інтернет-магазин у Києві. Я категорично проти продажу пташенят на ринках. Гіршого місця уявити не можливо. Уявіть як така возня впливає на психіку пташечки, якою дикою і переляканою вона може попасти в руки новим господарям і як тяжко потім її приручити. Я вже не кажу про протяги, хвороби і інфекції, які передаються від пташки до пташки.

Тому пташенята будуть жити у мене, поки не знайдуться Саме Ті Люди. І добре було б, щоб нові господарі проживали у нашому з вами регіоні. Може б ми подружились і започаткували Клуб Нерозлучниколюбів... :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Двоє попугайок зарезервовані. Залишився один попугайчик. Вони вже вилазять з доміка, старшенький інколи їсть з кормушки і навіть літає. Через 2 тижні вони будуть самостійними.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Залишився один попугайчик - дівчинка Ківі з оранжевою головою.

Шукаємо тільки відповідальних і люблячих господарів.

post-8115-1277113525,75_thumb.jpg

post-8115-1277113534,54_thumb.jpg

post-8115-1277113549,64_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

За скількі віддасте? :rolleyes:

Привіт. Я давно не заходила на форум. Ще цікавлять пташенята? Зараз є маленькі пташенятка (1 місяць) і та ж сама самочка Ківі теж у нас. Якщо є бажаючі, то запитуйте, якщо щось цікаво. :)

А ціна - 250 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...