Перейти до змісту

Aion MMORPG

Slayer

Рекомендовані повідомлення

Гардарика, Сорк 43 лвл, за Няшек бегаю

Ник Xatabich, легион WWW

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
  • Відповідей 86
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 4 місяця потому...

Я знаю, що багато людей грає в Айон (Aion) а теми такої нема.

Гра платна, 10$ в місяць, зате хороша фізика і графіка гри і тд. Вважаю, що воно того варте, сам грав в PW, пробував в ЛА2... Зупинився на айоні

Сам там зависаю з січня 2010 року.

Може обговорим?

Сайт гри

1.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На любителя, ИМХО.

Тут нет той изюменки, как в старой доброй L2.

Побегал на бэта тесте в свое время и склалось ощущение, что чего то явно не хватает.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та будь-яка гра на любителя))

більшість топ-гравців PW пішли в Айон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://board.lutsk.ua/index.php/topic/5595/

вже пограли і забили :rolleyes:

вчасності я і ще декілька знайомих пограли, взяли кеп і піднадоїло, можливо цікавішою стане здається версія 2.0 коли введуть аля осади в ЛаДви не памятаю точно як там називається, землі балаурів, замки на землі короче, а так гра на 2-3 місяця

забув додати, мене дуже почали бісити данжі 5ти часові... це було одним з пріоритетів завязати з аіон

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з введенням 1.9 пропали 5-годинні данжі)))

але таки да - всі чекають 2.0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та не че в попочку, я на Киселе встретил знакомих с Естуса, организовали небольшой клан, в основном одной пачкой ганяли, хила тру нашли - то бегали нагибали няшек, в тот момент была почти полная доминация асмо, и проводили много времени в абисе, все хотели по данжам ходить а меня они ппц достали... да и надоело пвп, оно красочные до первых примерно 1.5-2к фрагов, накосиш пачкой/соло за день 300-400нях (топовых конешно не мог нагнуть я по шмоту отставал), а что бы ползти до топовых позиций нету желания и задроцтва уже такого... у меня самые яркие воспоминания от Аиона ет вражеская территория, ет единственный позитивный момент Аиона ))) главное ресалок закупить побольше и айда валиться ) те кто начал играть с открытия серваков (тех кого я знаю) примерно 60-65% забили на нее.

я еше попробую Теру, Блейд&Соул и Vindictus (на днях стартует збт) и можно уже мморпг воше на жёсткий узелок завязать :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ты че, забил на глада, если не ошибаюсь? надоело в попочку долбится?)

???

а ти мені здавався адекватною людиною...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да лан, забей) просто выработался рефлекс на хавасей) А серьезно, почему на глада забил? чант уныл ^^ Глады решают все больше и больше, жалею что магом играю)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да лан, забей) просто выработался рефлекс на хавасей) А серьезно, почему на глада забил? чант уныл ^^ Глады решают все больше и больше, жалею что магом играю)

Кожному своє. Мені чант подобається більше за глада.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

є хто на офф серві північної америки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...