Перейти до змісту

Квартира

Muhas

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Поки всі демонстрували, які вони розумні, людина спокійно добилась чого хотіла і зробила висновки про користувачів борди. Хочу щиро всім подякувати за немалий внесок у імідж ресурсу.

Топікстартеру порадив би не відповідати на останнє питання, щоб шановні учасники дискусії не розчарувались у власній самовпевненості, та не впали у затяжну весняну депресію. :0011:

Опубліковано

Yuraul

Да мне (думаю и большинству высказавшихся)не интересно ЗА СКОЛЬКО купил. Знаешь, есть в жизни случаи, когда человек БМВ РЫНОЧНОЙ стоимость в 50 000Долл ПОКУПАЕТ за 30000долл НО от ЭТОГО ЦЕНЫ НА АНАЛОГИЧНЫЕ АВТО НЕ ПАДАЮТ.

Просто есть демагоги которые не хотят понимать процессы в экономике и обществе. И если себестоимость (надеюсь не нужно разжевывать, что это ВСЯ затратная часть застройщика) на СЕГОДНЯ 1м2 = от 3000 до 4000грн (БЕЗ УЧЕТА ПОКУПКИ ЗЕМЛИ) то НИКОГДА ЦЕНА 1м2 НЕ БУДЕТ НИЖЕ 5000-6000грн.

Правда сейчас пробуют производители материалов (например Цемент) снизить СЕБЕСТОИМОСТЬ и СООТВЕСТВЕННО ПРОДАЖНУЮ ЦЕНУ. Это в будущем может немного 100-200грн на м2 снизить цену.

Опубліковано

Поки всі демонстрували, які вони розумні, людина спокійно добилась чого хотіла і зробила висновки про користувачів борди. Хочу щиро всім подякувати за немалий внесок у імідж ресурсу.

Топікстартеру порадив би не відповідати на останнє питання, щоб шановні учасники дискусії не розчарувались у власній самовпевненості, та не впали у затяжну весняну депресію. :0011:

є таке поняття "дискусія" (від лат. discussio — дослідження), обговорення будь-якого спірного питання, проблеми. і це нормально, що вона виникла, адже питання актуальне

Опубліковано

тема закрита. квартира куплена. всім дякую

ну вже ж напиши що за квартира та по якій ціні, а то тут ціла дискусія розгорнулася про ринок нерухомості...

Реально цікавить чи купив за 15000? <_<

Опубліковано

Yuraul

Просто есть демагоги которые не хотят понимать процессы в экономике и обществе. И если себестоимость (надеюсь не нужно разжевывать, что это ВСЯ затратная часть застройщика) на СЕГОДНЯ 1м2 = от 3000 до 4000грн (БЕЗ УЧЕТА ПОКУПКИ ЗЕМЛИ) то НИКОГДА ЦЕНА 1м2 НЕ БУДЕТ НИЖЕ 5000-6000грн.

в виде оффтопа: давайте все дружно пожалеем бедных застройщиков, рабоатающих "в ноль"

Опубліковано

Такі поради відправляй в приват...

Реально цікавить чи купив за 15000? <_<

І я думаю що не тільки тобі цікаво... Але ж мовчить містер Muhas...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...