Перейти до змісту

Фанатам Інтела ПРИВЕТ!

Mazahacka92

Рекомендовані повідомлення

Потрапив на оверах в топік де описувалась фреонна система охолодження, сподабалась мені тим що це не азот який за собою лишає купу конденсату ізза чого максимум використовуют 3-4 години :angry: а доволі надійна система з високим ККД так як в наявності був маленький холодильничок з проламаною камерою і знайомий який з цим всім має справу то відразу ж після консультації почав ТвОрИтИ :P дотворився до от такого :lol:

1.gif

2.gif

5.gif

img31.gif

Система працювала тривалий час цілком стабільно, при скажених навантаженнях температура не піднімалась виже 33 градусів, такщо можна зробити висновки. Нажаль це всі скріни що збереглися з тих часів :(

Доречі цей проц ганявся на ексклюзивній материнці від Rock, якому висловлюю велечезний респект http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=3873 і догнався до 12ти МГц :lol:

110.jpg

Арівідерчі! :P

Ну і висновок звичайно, за феноменально скромний бюджет вийшов нормальний на той час компутер, а інтелу з такими ж фінансами навіть тягатись нема чого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оце лол. дав посилання на темку про глюкавість того Асрока....а там вже все ясно..фріон.))

ЖЖОШ +1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оце лол. дав посилання на темку про глюкавість того Асрока....а там вже все ясно..фріон.))

ЖЖОШ +1

Сам ти глюкнутий, це була топов материнка замаскована під k8nf4g яка ще не знаю коли дійте до прилавків :D

Тай не зовсім ясно ізза чого такі дані видавала :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і висновок звичайно, за феноменально скромний бюджет вийшов нормальний на той час компутер, а інтелу з такими ж фінансами навіть тягатись нема чого.

На рахунок висновку можна посперечатися :P

Набагато скромніший Intel також показує хороші результати.

post-1448-1261932453.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:ok:

Йолки палки...куда там П4 Прескоту..лучани б'ють світові рекорди ... ну тут також з 800 до 8000 мгц(оверклок 1211%)

Подумай топіктартер..Інтел не фуфло)))Плата не Асрок :):lol:

Не перевелися B)

ЗІ...

Система працювала тривалий час цілком стабільно, при скажених навантаженнях температура не піднімалась виже 33 градусів, такщо можна зробити висновки. Нажаль це всі скріни що збереглися з тих часів

Доречі цей проц ганявся на ексклюзивній материнці від Rock, якому висловлюю велечезний респект http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=3873 і догнався до 12ти МГц

........да...екстремальний розгін..
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

інтел таки негавно) в мене тоїть c2d 6600. прикупив я собі процика Celeron D 356 на легендарному ядрі Cedar Mill тактова частота якого 3.33Mhz на материнці asus p5b deluxe, його розкочегарив до 6500Mhz під водою, а рекорд під азотом(не мій) - 8181.7Mhz

і чим він гірший за semproniv, athloniv, якого можна купити за 200грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

інтел таки негавно) в мене тоїть c2d 6600. прикупив я собі процика Celeron D 356 на легендарному ядрі Cedar Mill тактова частота якого 3.33Mhz на материнці asus p5b deluxe, його розкочегарив до 6500Mhz під водою, а рекорд під азотом(не мій) - 8181.7Mhz

і чим він гірший за semproniv, athloniv, якого можна купити за 200грн

Оце звір!!! Можна цими 8ма ГГцами в дурня покідати або КС пограти )))

"і чим він гірший за semproniv, athloniv" - Порівняв Х*Й с пальцьом! Целерон целерону рознь!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...