Перейти до змісту

Допоможіть попасти в інтернет

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ситуація: Все працювало нормально, але поміняв материнку і процесор (Windows не перевстановлював) ,обновив драйвера, прописав всі дані для підключення (Домашні мережі) і ніякого результату. В системі стоять два вінчестери (на одному Windows XP, а на другому Windows 7). З Windows XP все нормально працює (є доступ в інтернет), а на Windows 7 немає. Пробував відключати брандмауер і антивірусник, ніякого результату. Усі налаштування для доступу прописані такі ж , як і в Windows XP. Може хто зтикався з такою проблемою або знає як знає це виправити, пишіть або дзвоніть 0685925318. Буду дуже вдячний (сік ,пиво або інший варіант, на Ваш вибір)

Опубліковано

я собі так думаю проблема в тому, що ти невидалив драйвера і відповідно налаштування (IP DNS) мережевої карти в старій материнці.

коли поставив нову - там відповідно інша мережева карта.

В мене була подібна ситуація - поміняв мамку і коли прописав ІР для нової карти - вінда сварилась на конфлікт ІР.

Видаляв ручкми з реєстра всі згадування про ІР старої мережевої карти і драйвера.

Спробуй

Опубліковано

Спробувати можна ,але в реєстрі я не сильний. Може скинь в ПЛ свій номер телефону( краще міський) я відзвонюсь. Спробуєм разом виправити ситуацію

Опубліковано

не знаю чи зара відмінили це, але мабуть ні, раніше йшла прив'язка до МАС адреси мережевої плати, тому при зміні треба було дзвонити на датагруп і просити прописати іншу мережеву. Спробуй подзвонити 780003, думаю допоможуть ;)

Але цікава ситуація, що з ХР пускає в нет, а з під сімки не хоче. Хоча подзвони спочатку до них, а тоді, якщо справа не в цьому, будемо далі міркувати. що робити

Опубліковано

в мене такаж проблема була на Він7 7.000, 7.054 і 7.077, коли комп два дні не підключався до нету... я вирішував цю проблему встановленням новішого білду)

Опубліковано
я собі так думаю проблема в тому, що ти невидалив драйвера і відповідно налаштування (IP DNS) мережевої карти в старій материнці.

коли поставив нову - там відповідно інша мережева карта.

В мене була подібна ситуація - поміняв мамку і коли прописав ІР для нової карти - вінда сварилась на конфлікт ІР.

Видаляв ручкми з реєстра всі згадування про ІР старої мережевої карти і драйвера.

Спробуй Дякую! Допомогло (скористувався програмою Reg Organizer) +1

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...