Перейти до змісту

Куплю процесор Б\В

Xpert

Рекомендовані повідомлення

Неспішно куплю процесор сокет АМ2 від атлона 64 2000 і вище до двохядерного........і т д...... Семпрон не пропонувати, в самого такий, хочу поміняти на сильніший.... Можна обмін: від мене Семпрон 64 реальна частота 1600 АМ2 на якийсь сильніший + моя доплата. Пропозиції сюди, бажано з контактними телефонами. Або в асю. Номер в підписі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Неспішно куплю процесор сокет АМ2 від атлона 64 2000 і вище до двохядерного........і т д...... Семпрон не пропонувати, в самого такий, хочу поміняти на сильніший.... Можна обмін: від мене Семпрон 64 реальна частота 1600 АМ2 на якийсь сильніший + моя доплата. Пропозиції сюди, бажано з контактними телефонами. Або в асю. Номер в підписі.

яка материнська плата ,чи  підтримує процесори АМ2+, АМ3?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка материнська плата ,чи  підтримує процесори АМ2+, АМ3?

Motherboard AM2NF6G-VSTA

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Motherboard AM2NF6G-VSTA

підтримує тільки АМ2 , а жаль. ;)  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Motherboard AM2NF6G-VSTA

підтримує тільки АМ2 , а жаль. ;)  

Пропонуйте, будь-ласка, щось для цієї материнки)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...